tiistai 18. elokuuta 2015

AAMUKAHVI

Huomenta ihanat!

Juotiin äsken aamukahvit samalla kun muistellaan tätä meidän ihanaa matkaa. Emme voi uskoa todeksi että matka on jo loppuvaiheessa. Tänään otetaan lautta takaisin Ateenaan josta Ammy jatkaa Kroatiaan ja minä suomeen. Mulla on kummiskin yksi yö Ateenassa vielä outojen lentoaikojen takia.

Eilen tultiin vasta kotiin kasin aikaa aamulla joten nukuttiin kokopäivä kunnes mentiin katsomaan auringonlaskua, haha. Tuntui elämäni lyhyimmältä päivältä. Tänään ollaan paljon energisempiä jonka takia harmittaa että ei oteta lauttaa toiselle saarelle vaan takaisin kotiin päin. Voisin helposti viettää vielä pari viikkoa täällä..


Olen koukussa näihin kahveihin täällä. Joka aamu tilataan Freddo espressot tai cappuccinot kahdella lusikallisella sokeria. Paras tapa herätä!Nyt pitää lähteä, pärjäilkää! 

xx

4 kommenttia:

 1. Ootko ikinä ollu millään festareilla? Jos et niin miksi? En ainakaan näin äkkiseltään muista mitään festaripostauksia sulta niin piti kysyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kävin itseasiassa tänä vuonna mun ihan ekoilla festareilla :) Niistä löytyy postaus jos vähän selailet taaksepäin ;)

   Poista
 2. "Tulin eilen illalla kotiin ja oli ehkä kesän hauskin viikonloppu? Kiitos Ruisrock! En tiedä olenko ennen täällä blogissa maininnut että, en koskaan ole käynyt festareilla ennen. Nämä olivat elämäni ensimmäiset." Kirjoitti Ronja postauksessa "RUISSI" 6 heinäkuuta 2015. :)

  VastaaPoista