maanantai 24. elokuuta 2015

A QUICK UPDATE

Hello!

Taas pitkä postaustauko, pahoittelut! Olen takaisin suomessa ja kaikki on hyvin. Macbookini kuoli viimeisenä päivänä Ateenassa. Se on nyt huollossa ja toivon että kaikki kuvat ja tiedostot säilyisivät.

Tänään mulla alkoi koulu! Olen niin innoissani siitä. Käyn vuoden kestävän visualistin tutkinnon. Kerron siitä heti lisää kun tiedän itse enemmän. Mutta nyt on ainakin yksi ruksi ruksattu mun syksyn tavoitteista (linkki postaukseen) eli lopettaa ravintolatyöt ja käyttää aika asioihin joista olen oikeasti kiinnostunut. Sain varmistuksen tästä koulupaikasta vasta torstaina, joten sen takia en ole asiasta maininnut täällä vielä.Käytän tällä hetkellä mun vanhaa Macbookia jota käytin vuosina 2010-2013. Tämä ei ole niin hyvässä kunnossa eikä tässä ole photaria. Löysin yhden ja ainoan kuvan iphotosta ja se on minkä laitoin tähän postaukseen! Muistaakseni otettu syksyllä vuonna 2011, kun oltiin menossa tavastialle :--) Inhoan postauksia ilman kuvia joten oli pakko laittaa se tähän.. 

Palailen taas kun on oma kone käytössä. Take care xx

8 kommenttia:

 1. Haha katsoinkin ennen tekstiä kuvan alapuolella että näytätpä nuorelta tuossa kuvassa :D onnea opintoihin! Oletko muuten töissä jossakin opintojen ohella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitos! En ole tällä hetkellä töissä..

   Poista
 2. Missä koulussa käyt tän tutkinnon? :)

  VastaaPoista
 3. Ihmetyttää kun et ole postaillut mitään kahteen ja puoleen viikkoon vaikka jossain syksyn tavoitteet postauksessa oli että tuplata blogin lukijamäärä :( toivottavasti kaikki on hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, se olikin ennen tätä syksyn säätöä! :( Täällä olen ja kaikki on hyvin :)<3

   Poista