sunnuntai 16. elokuuta 2015

IOS

Hei ihanat ja anteeksi parin päivän hiljaisuudella! 

Ollaan tällä hetkellä Ioksella ja meno täällä on ollut niin kreisiä. Ensinnäkin ollaan telttailtu (!) kolme yötä. Joten läppärit, kamerat sun muut ovat pysyneet rinkan pohjalla ihan vaan turvallisuuden takia. Kävi kuitenkin niin että koko rinkka kastui yön aikana rankkasateen takia. Kaikki elektroniikka pysyi kuitenkin kuivina koska käytän niille erikseen suojia. Vaatteet sen sijaan oli läpimärkiä ja sain pestä suurimman osan.

En kyllä suosittele telttailemista täällä jos haluat nukkua pidempään kuin 9 aamulla. Parhaimmillaan teltassa oli varmaan 50 astetta. No, se oli ainakin hauska kokemus kun miettii näin jälkeenpäin. Eilen vaihdettiin hotelliin. Meidän huoneessa on ilmastointi, jääkaappi, suihku, vessa ja sähköt. Tuntuu luksukselta!

Meidän piti tänään lähteä Santorinille mutta päätettiin sen sijaan jäädä tänne. Viimeisiä päiviä viedään tältä lomalta joten haluan vain rentoutua, syödä hyvin ja nukkua hyvin ennenkuin on paluu arkeen.Nappasin nämä kuvat aamulla ennen rannalle menoa. Tällä hetkellä chillaan terassilla kylmän oluen kanssa. Myöhemmin lähdetään syömään ja ehkä ulos. Saa nähdä! Miten teillä menee siellä kotona? Olen kuullut että siellä on ainakin hyvät säät ja festarit meneillään ;) 

5 kommenttia:

 1. Toi eka kuva oli niiin onnistunut! :)

  VastaaPoista
 2. luulin että oot tän kuun loppuun reissussa? :) mutta tuletko nyt kotiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, matka vähän lyheni kouluasioiden takia:--) Siitä toivottavasti lisää myöhemmin..

   Poista
  2. (Y) bueno! haha:)

   Poista