perjantai 31. heinäkuuta 2015

OLD TOWN

Miettikää miten ihanaa olisi kesäisin asua porvoon vanhassakaupungissa? Tai ihan missä vaan vanhassakaupungissa joka on yhtä tunnelmallinen! Yksi tulevaisuuden unelmistani on ehdottomasti asua omakotitalossa. Sitten kun mulla on lapsia. Porvoo tai Sipoo olisi aika täydellisiä. Vain tunnin päästä keskustasta! Olisi elintärkeää että alueella olisi toisia suomenruotsalaisia ja ruotsinkielisiä kouluja. En tiedä miksi puhun näistä asioista nyt, haha. Piti tulla näyttämään teille vain kaunista Porvoon vanhaakaupunkia.
Tämä talo muistuttaa minua Gotlannista. Porvoo on muutenkin aika samannäköinen kun Gotlanti, vaikka se onkin isompi ja ehkä  vähän kauniimpi (Gotlanti siis) .. 

Käytiin siellä eilen aamulla, Elmo minä ja mummi. Oli hyvä sää ja jäätiin vielä torille juomaan kahvit. Sen jälkeen mentiin takaisin mökille ja luin koko päivän Anne Frankin Nuoren tytön päiväkirjaa. Kun aloitan kirjan lukemisen, en lopeta ennenkuin se on loppu. Kestää yleensä kaksi päivää saada luettua.

Nyt istun vanhempieni pihalla, luin kirjaa pari tuntia samalla kun join kahvia. Seuraavaksi laitan lounasta ja sen jälkeen pikkuhiljaa töihin. Mitä suunitelmia teillä on? Milloin teillä alkaa koulut ja työt? Vai onko ne jo alkanut? Kertokaa jotain mulle. Kesäsin ootte aina niin hiljaisia. xx

2 kommenttia:

  1. Minkä ikäinen sun mummi on? Täällä töitä koko kesä, pääsee syyskuun alussa kouluun lepäämään haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista minkä ikäinen, vuodet menee niin nopeasti. 70 jotain ainakin. Noniin ihanaa, kouluun lepään :DD

      Poista