sunnuntai 2. elokuuta 2015

TAVOITTEET SYKSYKSI

Ainoa hyvä puoli syksyssä on että voi "aloittaa alusta". Koulut ja työt alkavat ja kaikki ihmiset palaa lomilta täynnä uutta energiaa. Tein listan tavoitteista joita alan työllistämään heti Kreikan reissun jälkeen. Lähden perjantaina ja tulen takaisin vasta kuun lopussa.

TYÖ/BLOGI: 

1. Valokuvaus nettisivut. Portfolion tyyppinen mihin voin kerätä kaikki parhaimmat työni. Jos jollain on ystävä/tuttu joka tekee nettisivuja niin vinkkailkaa. Sekoan kun itse yritän koodailla. 

2. Tuplata lukijamäärä blogissa. 

3. Uusi ulkoasu ja osoite blogille.

4. Lopettaa ravintolatyöt. Auttaminen poikaystäväni ravintolassa on kuitenkin hauskaa joten siellä on kiva olla aina välillä, vaikka tiskaaminen on pepusta. 

HENKILÖKOHTAISTA: 

5. Treenata kolme kertaa viikossa. Vaikka liikun paljon koirani Elmon kanssa, niin kaipaan salitreeniä kovasti. 

6. Laittaa kynnet ammattilaisella ainakin kerran kuussa. 

7. Siivota kaapit ja myydä pois kaikki turhat tavarat ja vaatteet. Haluaisin että mun koko ominaisuus mahtuisi yhteen matkalaukkuun (miinus huonekalut, astiat yms.. :D). Inhoan tavaroita ja että on liikaa kaikkea. Mulla on esimerkiksi yli 20 hajuvesipulloa joista käytän yhtä. Siinä ei ole mitään järkeä! Tästä tulee yksi iso homma tehdä koska tällä hetkellä mun tavaroita on kolmessa eri kämpässä.. 

8. Lukea yksi kirja kuussa. Unohdan aina miten ihanaa on vain lukea. 

Onko kellään samoja tavoitteita kuin minulla? 7 kommenttia:

 1. Haluisin kans lukee enee kirjoja! Nyt kesällä oon lukenut ahkerasti mutta aina koulun alettua se jotenkin jää.. Varmaan koska koulukirjat :D kenen kanssa olet menossa kreikkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen menossa yhden kanadalaisen ystäväni kanssa kreikkaan!

   Poista
 2. Mäkin lähen perjantaina kreikkaan jejee:)

  VastaaPoista
 3. Mun tavoite on kans lukea enemmän kirjoja ja vähemmän blogeja, paitsi sun haha! :-D

  VastaaPoista
 4. Mulla on niin sama fiilis ton tavaranpaljouden kanssa... Ahistaa kaikki ylimääränen mut sit sitä vaan aina kertyy. Osaisitko sanoo mitään hyvää kirppistä mihin kantsis mennä myymään? Hietsu ois varmaan hyvä, mutta pitäis varata pöytä jo jotain kk etukäteen :D

  VastaaPoista