lauantai 18. heinäkuuta 2015

MERELLÄ

Ihana päivä merellä tänään!

Purjehtiminen on kyllä yksi kesän kivoimmista puuhista, jos sää on hyvä. Harmittaa ihan vähän että sää on ollut tällainen tänä kesänä, mutta toisaalta mulla on vielä kaksi etelänmatkaa tulossa. Joten en aio valittaa!

Kohta tapaan Mayan, joka on takaisin suomessa! Myöhemmin illalla meillä on suunitelmissa pitää pienet kesäjuhlat/illanistuijaiset.

Taking it easy

Liuskaluodolla Soignon & Aperol Spritz

Tällä kuvalla ei ole mitään tekemistä tän päivän kanssa mutta sopi hyvin tähän postaukseen! Mustikkamaalla Pian kanssa joku ilta pari viikkoa sitten. Ihana paikka. 

2 kommenttia:

 1. Eksyinpäs blogiisi pitkästä aikaa. Tuli mieleen, että oletko nyt päässyt kouluun sisälle? Tai jatkatko viime syksynä aloittamallasi linjalla?
  Muistelin, että kerroit pääseväsi suoraan sisään ns ilman hakua, kävikö näin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello!! En jatkanut koulussa pari viikkoa pidempään. Tajusin että linja oli ihan väärä minulle ja alkoi jo tökkiä ekan viikon jälkeen kun käytiin läpi mitä tullaan koulussa oppimaan jne. Nyt olen vähän kahden vaiheilla lähdenkö opiskelemaan visuaalista markkinointia tai valokuvausta. Kumpikaan näistä ei ole amk/yliopisto tasoa kuiteskaan, vaan enemmän vuoden tai parin koulutus :)

   Ja en ikinä sanonut että pääsen sisään ilman hakua, vaan että olisin päässyt melkein automaattisesti sisään. Näin on käynyt monta kertaa kun joku on aloittanut avoimen kautta. Luokat on niin pienet ja suurin osa tehtävistä tehdään ryhmissä yms. joten ei niillä olisi mitään syytä jättää yhtä tyyppiä pois… Toivottavasti ymmärrät mitä yritän tässä selittää :DD

   Poista