tiistai 21. heinäkuuta 2015

LOMA

Mulla alkoi tänään l o m a  ja huomenna istun aurinkolasit päässä lentokoneessa matkalla euroopaan kivoimpaan kaupunkiin, Barcelonaan.

Tuntuu vaan niin ihanalta vaihtaa loma mode päälle kaiken työnteon jälkeen. Nyt jos koskaan voin sanoa että ansaitsen tämän loman. Ollaan varattu sänkypaikat meille hostellista, 12 hengen dormista, hih. Nyt kun ajattelen haluaisin vaan hotellihuoneen jossa rentoutua, mutta tiedän että tää tulee olemaan yksi ikimuistoisimmista (ja hauskimmista) matkoista ikinä. Hostelleissa tapaa aina niin kivoja tyyppejä. Oletteko joskus kokeilleet yöpyä hostellissa hotellin sijaan ihan vain huvin vuoksi? Yövyin hostelleissa viime vuonna kun matkustin ympäri eurooppaa ja oli paljon kivempaa kuin yksinäinen hotellihuone. Suosittelen!

Loman aloitin iltalenkin merkeissä. Halusin myös ottaa kuvia kivan sään ja valaistuksen takia. Nyt kuitenkin kun katson kuvia näyttää siltä että olisi ollut kylmää ja pilvistä? Sitä se ei kuitenkaan ollut. Munkkisaaressa oli kivan lämmintä ja ihana auringonlasku. 

Uusi urheiluliivi on Gina Tricotista!Hyvää yötä rakkaat! Seuraava postaus tulee sitten vasta loman jälkeen. En ota tietokonetta mukaan matkalle. Voitte seurata instagramissa ronja.sallinen ja snapchatissa ronyas :) 

PUSS.

3 kommenttia:

 1. Oletko muuttanut ruokavaliotasi jotenkin, koska olet selvästi saanut painoa lisää. jos olet niin voitko tehdä postauksen siitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itseasiassa muuttanut sitä aika paljon! :) Minkälaisen postauksen voisin tehdä siitä? Pitää miettiä tuota.. Ennen / jälkeen kuvia vai tekstiä nykyisestä ruokavaliosta?

   Voin vastata tähän heti että olen esimerkiksi lisännyt lihan ruokavaliooni ja myös lopettanut kaikkien rasvattomien tuotteiden syömisen!

   Poista
 2. Vaikka tekstia nykyisesta ruokavaliostasi! Olet nimittain todella terveen ja hyvinvoivan nakoinen :))Jos ehdit niin hiustenhoito postaus olisi myos kiva!

  VastaaPoista