perjantai 17. heinäkuuta 2015

LIVE MUSIC

Olipa kiva keikka eilen! Sanni rokkasi livenä. Harmi että Kaivohuoneelle eksyy aina idiootteja. Seisoin koko keikan ajan joiden poikien vieressä jotka nojasi vähän väliä mun päälle, huusivat 'paita pois' (artistille), heitti tuoppeja lattialle ja avasi nuuskapurkin parin minuutein välein. Tiedätte varmaan minkälainen haju tulee kun avaa nuuskapurkin? Ainiin, hajuista puheen ollen.. Kuka piereskelee keikalla/klubilla/baarissa joka on täynnä ihmisiä? Anyway, ei saa antaa tuollaisten tyyppien pilata iltaa! Hauskaa oli kummiskin.

Kuvia puhelimestani eilen. Kokeilin hattua ystäväni luona ja istuin ruuhkassa autossa. 

Tänään heräsin ukkosmyrskyyn ja Elmo vieressä, peloissaan ja tärisi. Voi pientä! Ei tiennyt yhtään mistä oli kyse. Tää taisi olla ensimmäinen ukkonen mitä hän on kokenut. Nyt ollaan ihan väsyneinä ja ruoka ei maistu. Joudun itse lähtemään töihin nyt mutta Elmo jää vanhempieni kanssa päiväksi joten ei tarvitse olla yksin! 

6 kommenttia:

 1. Voi nej det låter jätte störande :/ men bra om du hade kul i alla fall :) fattar inte att nån seriöst fiser bland massa folk, usch, låter annors också som vidriga typer.

  VastaaPoista
 2. Joo tollaset ärsyttävät vieres olevat kanssakatsojat on niin ärsyttäviä! Ite sain kokee sellaset viimeks himos juhannuksessa yhellä keikalla, kun kolme-neljä muijaa tahalteen ärsytti siinä vieressä ja riehu jotta pääsis eturiviin. Pari biisii sit jaksettiin siinä kuunnella kunnes ajateltiin et what the hell ja mentiin vähän taaemmas parempaan sakkiin :D ei voi muuta sanoo ku et jotkut suomalaiset on vaan niin idiootteja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Ja näitä löytyy ihan varmasti muualtakin kuin suomesta :D

   Poista
 3. Voi vitsi miten tollaset tyypit kyllä käy hermoon keikoilla! Provinssissa Musen keikalla jotku pojat rynni meidän porukan keskelle ja sellanen lyhyt ja tanakka poika KOKO AJAN nojaili vasten. Vaikka mihin suuntaan yritin antaa sille tilaa niin koko ajan tunsin sen jalan mun jalkaa vasten. Hyi hitto ärsyttää ihan suunnattomasti ajatellakkin! Vaihdettiin jossakin vaiheessa poikaystävän kaa paikkaaki ku mulla alko oikeesti ahdistaa seisoo niin ahtaalla koko ajan niin tää kaveri SILTI jotenkin kummasti pääty taas niin, että tunsin sen jalan koko ajan mun jalkaa vasten. Hyh toivottavasti ei tuu jatkossa tollasia vastaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en kestä miten jotkut käyttäytyy noin kännissä. Jos tapaisi samat tyypit selvinpäin ja ilman isoa jätkäporukkaa niin käyttäytyisi varmaan ihan eri tavalla!

   Poista