sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

CUBA LIBRES AND SALSA

Ensimmäinen postaus Barcasta! Sää, ruoka, ihmiset ja hostelli ovat kohdelleet meitä hyvin. Kaikki on ollut niin kivaa ja hauskaa. En muista milloin olisin nauranut yhtä paljon kuin tämän matkan aikana.

Nämä asukuvat ovat otettu keskiviikkona. Rannan jälkeen tultiin hostellille, käytiin suihkussa ja laittauduttiin. Suurin osa hostellin asukkaista olivat kerääntyneet terasille. Meille tarjottiin Cuba Libre drinkkejä jonka jälkeen lähdettiin tanssimaan salsaa. Paikka oli todella pieni ja tunnin jälkeen kaikki olivat hiestä märkiä. Se ei haitannut ketään. Otettiin lisää drinkkejä ja jatkettiin yhdelle klubille tanssimaan. 


Tanssittiin aamuun asti ja meidän jalat oli kirjaimellisesti verillä. Seuraavana aamuna käytiin ostamassa flipflopit ja käveltiin niissä koko seuraavan päivän. 

Barcassa juhliminen on niin erilaista kun suomessa. Täällä se on huolitonta ja hauskaa. Ulkona on niin lämmintä että voit pyöriä pienessä mekossa koko yön. Drinkit ovat halpoja ja ihmiset tanssivat ja tutustuvat toisiinsa.


Mekko Forever 21 / Kengät Vagabond / Laukku Zara


Tämä mekko on yksi lemppareistani, varsinkin ulkomailla. Suomessa sitä voi käyttää ainoastaan sukkahousujen kanssa talvella. Kuten varmaan olette huomanneet käytän melkein vain ja ainoastaan pikkumustia. Ne ovat niin helppoja, menee kaikkiin tilaisuuksiin ja sopii kaikkien asusteiden kanssa.

4 kommenttia:

 1. Jee kivaa että olit sittenki postannu! :) sun blogis on kyllä ollu lemppari jo vuosia!:)

  VastaaPoista
 2. Ollaan just varaamassa lentoja Barcaan niin minkä niminen on teidän hostelli ja ootko tyytyväinen siihen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 360 Arts & Culture oli hostellin nimi ja olin ERITTÄIN tyytyväinen :) Toinen hostelli joka on myös tosi kiva on Black Swan Hostel, joka sijaitsee toisella puolella katua tuosta 360 Arts & Culturesta.

   Black Swan on vähän hienompi ja siellä on satsattu hostellin ulkonäköön kun taas 360 on vähän "hipsterimpi".. Mutta molemmat ovat tosi kivoja :)

   Poista