tiistai 20. tammikuuta 2015

TIISTAI 20. TAMMIKUUTA

Eilen valvoin ystävän kanssa kello kahteen asti juttelemassa työasioista ja elämästä. Sain oikein paljon perspektiiviä tulevaan. Sain onneksi nukkua pitkään koska ystäväni vei Elmon ulos jo 7:00 aamulla. Heräsin itse yhdeksän aikaan siihen että rakas kämppikseni toi minulle taas laten sänkyyn. Lucky me! 

Tänään olen kokopäivän hoitanut työasioita. Blogiin ja valokuvaukseen liittyviä. Sen lisäksi olen myös ehtinyt siivota koko kämpän mukaan lukien imuroinut ja pessyt lattiat. Huh! Tuntuu hyvältä. Seuraavaksi laitan kynnet kuntoon ja lähden vanhempieni luokse pesemään pyykit. Elmo saa hengailla mun mukana koko päivän taas. Ollaan kyllä harjoiteltu Elmon yksinoloa, mutta siitä ei tunnu tulevan mitään. Se ei millään pysty olemaan yksin. Heti kun sen jättää oven taakse se tekee tarpeensa lattialle (vaikka se olisi tehnyt ne 5 min aikaisemmin ulkona). Nyt apua koiraystävät! Mitä teen? Tällä kertaa en löytänyt vastausta googlesta.

Päivän työasu, lol. 

4 kommenttia:

 1. Tsau!

  Kuinka paljon Elmo hengaa sun kanssa muuten kotona? Nukkuuko vieressä tai hakeutuuko viereen? Seuraako joka paikkaan? Meillä pentu ei pääse minnekkään huoneeseen mukaan kun seuraa, ovi vain nenun edestä kiinni. Pennun luokse menen kun on ollut jonkun aikaa hiljaa, en kuitenkaan heti kun on hiljentynyt.... Aloiteltiin ihan lyhyistä ajoista ja saatoin muuten vaan käppäillä kämpässä ja mennä vessaan ja makkariin yms ja koitin tulla takaisin ennen kun pentu edes kerkesi hätääntymään! Pienesti kehuin kun menin pennun luokse, mutta en tehnyt siitä mitään numeroa. Ja me jätetään AINA jotain puuhattavaa kun poistutaan kämpästä, luu on meillä toiminu parhaiten. Näin osaa yhdistää lähtemisen johonkin mukavaan:) Ja ennen kuin mitään näitä treenejä tekee niin ei huomioi koiraa vähään aikaan! Rupesin myös laittamaan aina nukkumaan päikkäreitä toiseen huoneeseen pikkuhiljaa (jotta jättää vanhemman hauvan rauhaan) Menen siis itse pennun kanssa huoneeseen ja annan jo luun sille, en huomioi pentua mitenkään vaan teen omia juttuja ja odotan että pentu on rauhoittunut ja syö luutaan, sitten poistun vaan rohkeasti pois! Meillä saatiin näin tuloksia nopeasti :) vieläkin siis harjoitellaan ja tehdään päivittäin treenejä! Tänään pentu oli kotona 2,5 h ja nukkui koko ajan (skype on aika good vakoilemiseen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Aion kokeilla noita samoja juttuja mite tekin :)

   Poista
 2. Ootko luonnostasi tosi hoikka vai mikä on sun upean kropan salaisuus? Niin kade :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kommentti :) Olen luonnostaan aika hoikka!

   Poista