tiistai 20. tammikuuta 2015

IPHONE 6

Kerroin jo pari postausta sitten hakevani uuden puhelimen Soneralta. Vaihdoin iPhone5 uuteen iPhone6. Puhelin on ollut käytössä jo pari päivää ja olen niin tyytyväinen ! Akku kestää kokonaisen päivän ja internetissä selailu on paljon kivempaa kun näyttö on isompi. Sormenjälkitunnistin on myös hauska pikku lisä! Eikä edes hauska pikku lisä, vaan törkeen makeeta. Nyt tuntuu vihdoin että eletään vuotta 2015.

Valitsin kullan värisen koska kulta on jees. Ei niin että sillä on väliä koska siihen pitää kuitenkin hankkia suojakuori. 


So thin :)


2 kommenttia:

  1. Miksi vaihdoit femman kutoseen? :) itelläni vitonen koki kosteusvaurion joulukuussa ja ei oo palannut täysin ennalleen sen jälkeen, mutta aattelin että jos uuden päädyn hommaamaan niin se ois varmaan 5s.. houkuttelee nääs myös tuo sormitunnistin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin moikkaamassa ystävää joka on töissä Soneralla, odottelin että hänellä loppuu vuoro. Menin leikkimään iphone kutosella ja sen jälkeen kun otin oman femman käteen se tuntui vaan niin pieneltä ja tylsältä :D Sitten en saanu mielestäni tota kutosta, ja menin sitten seuraavalla viikolla hakemaan !

      Poista