perjantai 30. tammikuuta 2015

FRIDAY

Jee, perjantai ! Käyn kohta viemässä Elmon hoitoon. Kävi hassusti että oli kahdet synttärit peräkkäisinä viikonloppuina. Tänään ollaan herätty semi myöhään ja käytiin vähän pidemmällä lenkillä kun tuolla oli niin ihana sää. Tuntui jopa ihan vähän keväältä!
Tämän illan juhlissa teemana on 90-luku. Olen niin innoissani. En yleensä ikinä suunnittele asua iltaa ennen valmiiksi mutta tänään tein sen. 90-luku käsittelee monta eri tyyliä, miettikää nyt Melrose Place, Prince of Bel Air ja sitten Spice Girls ja Buffy! Ihan eri ajoilta. Itse ajattelin pukeutua siihen 90-lukuun minkä itse muistan! Asun saatte nähdä myöhemmin. 


Hassuteltiin Elmon kanssa photoboothin edessä. Se oli juuri herännyt päikkäreiltä ja tuli antamaan pari pusua. Elmo on aina ihan sekaisin. Juoksee, puree ja leikkii paitsi kun se on juuri herännyt. Silloin Elmo on ihana herkkis ja haluaa huomiota ja antaa pusuja ! Hauska nähdä minkälaiseksi koiraksi Elmo tuosta kehittyy, kun pentuvaihe on ohi.. 


Elmo ei kauan jaksanut olla sylissä, joten jatkoin itse poseeraamista. Saaaad life. Tosta takaa näkee muuten uutta huonettani. Ollaan vaihdettu huoneita kämppikseni kanssa. Jos haluatte, voin tehdä "asuntopostauksen" (huonepostaus).  Minulla on taulu sänkyni yläpuolella jossa on Oprahn quote: Where there is no struggle, there is no strenght. Kyllä. strenght. Hahah, en ole sen takia halunnut näyttää taulua täällä blogissa koska mua nolottaa toi kirjoitusvirhe. Kukaan ei onneksi ole huomannut sitä heh. 


Ihanaa perjantaita kaikille!! xxx

2 kommenttia:

  1. Miten muuten on mennyt Elmon kanssa? Itelle tulossa kolmen viikon päästä koiranpentu ja vähän jännittää toi pentu aika.. :D Pystyykö se jo olemaan yksin lyhyitä aikoja? Entä sisäsiisteys, miten se on menny? Heräileekö usein yön aikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mennyt ihan hyvin. Pentuaika on todella rankkaa, mutta hauskaa. Elmo ei pysty olemaan yksin asunnossa haukkumatta. Mutta pystyy kyllä olla yksin toisessa huoneessa, mikä on edistymisen merkki :D Elmo heräilee yöllä kello 4:00 jos nukkuu lattialla, mutta jos nukkuu mun sängynpäädyssä niin herää vasta kello 9:00. Sisäsiisteys on nyt vähän mitä on. Asun kerrostalossa, viidennessä kerroksessa joten täältä pissalle meno saattaa olla hieman haastavaa. Vien elmon aina päiväunien jälkeen ulos. Silloin tiedän että tulee pissa varmasti.

      Poista