maanantai 2. helmikuuta 2015

OTTERBOX

Hey girls! 

Pidin blogitauon viikonlopun ajan. Perjantaina meillä oli juhlat ja lauantaina istuin koko päivän netflixin edessä. Katson yleensa aina yhden sarjan kerrallaan. Kun aloitan sarjan katsomisen istun kotona pari päivää ja putkitan 1-3 tuotantokautta. Nyt aloin katsomaan Suitsia ja olen päässyt tokalle tuottarille asti. Ihan hullua miten käytöskin muuttuu kun katsoo jotain tiettyä sarjaa tiheään tahtiin. Kun katsoin Breaking Badia tai Californicationia halusin vain polttaa pilveä ja ottaa rennosti (en tietenkään tehnyt sitä) ja nyt kun katson Suitsia haluaisin hakea oikikseen, haha. List goes on.  

Lauantaina kun hain Elmon hoidosta kävin verkkokaupan kautta hakemassa kuoret uuteen iPhoneen. Se on niin ohut ja sileä joten se luistuu kädestä erittäin helposti. Puhelin maksaa n. 700€ joten sellaiseen ei ihan heti halua laittaa rahaa uudestaan jos se menee rikki. Joten päädyin ostamaan nämä:

Yritin tilata näitä netistä jonkin aikaa sitten mun iphone vitoseen, mutta ne ei shipannut niitä suomeen. Nyt onneksi Verkkokauppa on tilannut niitä! Yay. Kuoret eivät ole mitenkään kauniit mutta tykkään siitä että kännykkä voi olla laukun pohjalla ilman että sinne reikiin menee mitään hiekkaa/pölyä. Nämä kuoret ovat iskun, kosteuden ja pölynkestävät. Ihan täydelliset, varsinkin minulle jolla on puhelin mukana kaikkialla ja kokoajan :) 


Otterbox 39,90 / Verkkokauppa.com

2 kommenttia:

  1. Suits on niin paras!! Oon kattonu kaikki jaksot vaan jo niin ihan orpo olo kun ei oo mitään uutta hyvää ohjelmaa keksiny tilalle. Mut ihan perus toi putkeen kattominen haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Eikö ne tee enempää tuotantokausia kuin noi kolme? (vai onko niitä lisää muualla kuin netflixissä?) :O

      Poista