torstai 29. tammikuuta 2015

WHAT WENT WRONG?

Kun olin 13-vuotias pelkäsin juuri tällaista päivää. Herään, vien koiran pissalle, syön suklaacroissantin aamupalaksi ja juon kupin kahvia. Käyn kävelemässä Reetan ja Elmon kanssa töölönlahden ympäri. Otan auton ja käyn Lidlissä, Mustissa ja Mirrissä ja Citymarketissa. Ostan säästöpakkauksia ja niin paljon ruokaa ettei tarvisi käydä pariin viikkoon uudestaan. Ostin uusia siivousvälineitä ja olin niin innoissani siitä että heti kun tulen kotiin pesen jääkaapin, lattiat, peilit ja kaapit ihan innoissaan. Tulen sänkyyn ja mietin että olipas tehokas ja mukava päivä. F U C K  N O. 

Kun olin 13-vuotias luulin että sitten kun olen 20-vuotias, elän vähintään elämäni parasta aikaa. Well, lemme tell ya sumthin, I ain't. 


Mikä meni vikaan? 

Luulin että elämäni näyttäisi tältä, kun se todellisuudessa näyttää tältä:

Hahah, kuolen tässä kuvassa on niin paljon vikana. (Kaikki paitsi Elmo!). Jos ette tykkää siitä kun "valitan" (kerron totuutta) niin jatkakaa alaspäin ja lukekaa minun vessapaperisäännöistäni. Ensinnäkin kengät: Niissä on osso buccoa, eiliseltä työkeikalta. Tippui jonkun lautaselta suoraan kengän päälle, eikä lähde tuosta mihinkään. Eilinen työkeikka: olin valmis olemaan siellä 18-20, kun todellisuudessa jouduin olemaan siellä 18-02. Hissi on neliön kokoinen ja inhoan sitä. Joskus naapurit haluavat tulla samaan aikaan hissiin, hahaha why… Lidl muovikassi jonka sisältä näkyy Ikean vessamatto koska pesen pyykkiä vanhempieni luona koska en uskalla mennä yksin pyykkitupaan. Pikkuhousunsuojat koska olen nainen. Ne ovat kuvassa koska en halunnut pakata niitä kassin pohjalle, ettei pakkaus menisi rikki. 

Kannattaa ottaa tämä postaus huumorilla. Olen oikeasti tyytyväinen elämääni. Olen onnellinen jne. Nyt meillä on jääkaappi täynnä ruokaa ja kämppä on putipuhdas. Pesetin Elmon juuri jonka jälkeen kävin itse pitkässä suihkussa joten nyt olo on freshhhh !  

5 kommenttia:

 1. Haha, mä oon miettiny ihan samaa! :D luulin että "teen jotakin hienoa sitten parinkympin toisella puolella", mutta todellisuudessa elämäni koostuu salitreeneistä, töistä yrittäjänä ja kotihommista.. Eihän tässä mitään vikaa ole.. nauran vain itselleni kun olen nyt 21- vuotiaana jo tälläisessä tilanteessa :D munhan piti matkustella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp!! Ei mitään vikaa mutta hassua kun pienenä on unelmoinut niin suurista asioista ja vähän katsonut vanhempia ihmisiä "alaspäin" kun on vain jäänyt tänne kökkimään ja elää arkea. Tässähän sitä itse ollaan :D

   Poista
 2. Oon 20v asun poikaystäväni kanssa kotikunnassa omakotitalossa ja teen töitä ruokakaupassa tällä hetkellä. Meille on tulossa koira kolmen viikon päästä ja kissa jo löytyy.. 15vuotiaana sanoin äidille että en IKINÄ ala seurustelee kenenkään paikallisen kanssa ja en ikinä jää tähän tuppukylään.. ja tässä sitä ollaan, onnellisempana kun koskaan :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi omakotitalo!!!! Ihanaaaaa.. :)

   Poista
  2. Ja onnea uudelle koiralle :)<3

   Poista