lauantai 10. tammikuuta 2015

FIRST WEEKS WITH LIL'E

Kuten varmasti olette huomanneet koko instagramini on täynnä kuvia Elmosta. En vain voi olla postaamatta niitä sinne. Hankkikaa koiranpentu niin tiedätte miksi, haha !

Myönnän että koiranpennun kanssa eläminen on erittäin haastavaa. Mutta se on samalla todella hauskaa. Kun näen että pentu on oppinut jotain (minkä minä olen siis opettanut) tulee niin hyvä ja onnistunut olo. Eläminen yhdessä on helpompaa ja hauskempaa joka päivä. Sydämeni särkyy joka kerta kun harjoitellaan hänen yksinoloa. En haluaisi olla erossa hänestä, haluaisin vain ottaa mukaan wehere ever I go, mutta se ei ole mahdollista haha.

1 & 2 Eilen käytiin syömässä lounasta Fafa'sissa jonne sain ottaa Elmon mukaan. Se nukkui koko sen ajan ja kaikki asiakkaat ihailivat häntä, haha. 3. Elmo heräsi tänään vasta kello 9, ihanaa! 4. Näin hän nukahti kun katsottiin leffaa eilen ilalla. Too. Frickin. Cute. 
1. Who shot my dog? 2. Elmo rakastaa leikkiä hiuksilla. Tässä hän repii Mayalta ponnarin päästä hahah 3. Nukkumaan menossa! 4. Puppy eyes.

8 kommenttia:

 1. Voi ei kun on suloinen ilmestys! ♥ ihan koirakuume iskee!

  VastaaPoista
 2. Uusi lukija ilmottautuu! Sulla on todella virkistävä blogi ja hauska huumorintaju :)

  VastaaPoista
 3. Ihana hauveli. Ja sun ihana hattu - mistä sellaisen voisi löytää? On ollut etsinnässi NIIIIN kauan ja Stockalal vaan jotain melonipääkokoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen ottanut hatun iskältäni, heh :) Mulla on vähän isompi pää..

   Poista