sunnuntai 11. tammikuuta 2015

WHEN I WAS 17

 ♡ Ihanaa aamua teille 

Sunnuntain kunniaksi on tänään luvassa pieni katsastus vuoteen 2012, kun olin 17-vuotias. Kirjoitin silloin blogia rronya.blogspot.com (joka on muuten avoinna vielä kaikille luettavaksi) jotka monet teistä varmaan muistavat, haha. Opiskelin toista vuotta media-assistentiksi ja minulla oli suuret unelmat ja suunitelmat elämälle. Rakastin bloggaamista ja mun Blackberry -puhelinta. Birdie ja Bon Iver olivat suosikkiartistejani. Olin rippileirin isosena ja vapaaehtoistyöntekijänä Planilla. Toivoin hyvännäköistä poikaystävää. Kävin yökerhoissa ilman papereita kavereitten kanssa ja muistan miten neuvoin lukijoitani kommenteissa miten se tehdään (HAHA). Farkut ja valkoinen t-paita oli THE outfit. Minulla oli sininen huone ja asuin vanhempieni luona.
  
Menossa kuvaamaan Reetan kanssa // Peace out ja lemppari ruutupaita silloin. 

Söin leftovereita minun 17-vuotissynttäreiden kakusta // Menossa kouluun

Uusi talvitakki jonka ostin Zarasta // Uusi laukku jonka tajusin myöhemmin olevan kopio Balenciaga laukusta, lol. 

Miltä blogini ulkoasu näytti silloin // Maya ja minä. Tämä kuva on otettu vuonna 2009, kun oltiin 15-vuotiaita. I WANT THAT HAIR BACK. 

Onko minulla vielä lukijoita jäljellä näiltä ajoilta? 

10 kommenttia:

 1. On!! Seurannu sua noista ajoista asti :D ihan paras blogi!

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi kanssa!!:)

  VastaaPoista
 3. Olen ollut tunnollinen lukija abidas ajoilta asti :)!

  VastaaPoista
 4. Moikka, sun blogi on iha paras ! Oot aina luonollinen etkä esitä mitään... Oon seurannu sun blogia ihan ekasta postauksesta lähtien. Jatka samaan malliin! ps. video postaukset on parhaita!

  VastaaPoista
 5. Todellaki! Oot ihana

  VastaaPoista