perjantai 9. tammikuuta 2015

BREAKFAST

Ihanaa aamua teille kaikille! Sain vihdoin nukuttua kunnolla. Eilen illalla vaihdoin lakanat, otin uudet pyjamat, kävin suihkussa ja ulkoilutin Elmoa jonkun tunnin että se varmasti olisi väsyneenä. Heräsi ensimmäisen kerran vasta 5:30. Progress ;) ! 

Tänään ohjelmassa on yhdet ruokakuvaukset. Vihdoin on uusi vuosi ja ihmisillä on uudet projektit käynnissä ja tarvitsevat valokuvaajaa. Ennen joulua oli niin kiireistä ja kaikki piti tehdä "vuodenvaihteen jälkeen". No anyway, nyt lähtee vuosi 2015 käyntiin ja se saa luvan olla vuosi kun pidän lomaa vain kesällä! Work work work.

Söin aamupalaksi tänään tattarimuroja kookosmaidolla ja granaattiomenalla. Haha, en uskonut koskaan kirjoittavani tuollaista lausetta blogiini. Mutta oli erittäin hyvää. En pysy hirveän kylläisenä mutta syön sen lisäksi vielä riisikakun mantelivoilla

Tattarimuroja saa ostettua esim. Ruohonjuuresta ja pussi maksaa 2,70€. Tuote on gluteeniton ja sisältää proteiinia (googlasin juuri). 

Muroihin voi vielä lisätä hunajaa makeutukseksi. Vaikka kookosmaito ja granaattiomenat ovat jo aika makeita.

Tähän pulloon mahtuu 750 ml. Sen verran juon vettä nykyään aamuisin. Minun Blender Bottle on ostettu XXL liikeestä. Sen mukana tuli vielä sellainen torni pikkurasioita joihin saa laitettua ravintolisät ja esim protskupulverit kun menee salille. Todella kätevää mutta itse en käytä sitä. Käytän tätä vain juomapullona! Cute as hell. 

Nyt lähden viemään Elmoa vähän pidemmälle aamulenkille. Vihdoin ulkona ei ole niin paljon pakkasta että tassut jäätyy. 

XO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti