maanantai 22. joulukuuta 2014

MEET ELMO

Ihanaa maanantaita kaikille ♥ 

Jotkut teistä arvasi oikein, mitä hihna tarkoitti. Eilen kävin hakemassa kauan odotetun koiranpentuni. En halunnut kirjoittaa siitä mitään ennenkuin se oli 100% varma asia. Nyt kuitenkin Elmo on täällä mun luona! Se on maailman ihanin. Olin ihan varma että se itkisi kun hänet erotettiin emostaan mutta Elmo oli todella reipas! Leikki koko illan ja nukkui koko yön. 

Tänään olen jo ehtinyt kaksi kertaa käydä pissattamassa, leikkinyt ja ruokkinut. Normaalisti heräisin näihin aikoihin. Nyt pentu nukkuu päiväunia jonka jälkeen pitää taas käydä pissattamassa. Eli sellainen päivä tiedossa, hehe! En tiedä milloin voin alkaa harjoitella sitä että olen erossa pennusta? Se tuntuu jotenkin niin vauvalta vielä.. Otan kaikkia kohtuullisia koulutusvinkkejä vastaan! 

Anyway, pakko sanoa että olen niin onnellinen juuri nyt ! Olen koko ikäni halunnut koiran ja nyt on oikeastaan ensimmäinen kerta jolloin minulla on aikaa. 

Elmo on 10 viikkoa vanha Mittelspitz. Vietin monta tuntia selailemassa koiran/pojan nimiä. Elmo ei edes käynyt mielessä ennenkuin näin pennun. Näyttää ihan Elmolta, haha! 

Nyt aion juoda kupin kahvia ja syödä aamiaista (!) ennenkuin se tuosta herää.

4 kommenttia:

 1. Ihana pikku vauva! <3 meillekin tuli elämämme eka koira viime perjantaina tähän perheeseen jossa kokemusta vaan kisuista! Sekarotuinen 14 kg elokuussa Romaniassa syntynyt rescuekoira :) Eli täällä kanssa hullunmylly päällä, mutta tosi ihanaa on <3 Tuo ne vaa niin paljon sisältöö arkeen :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi :) Ihana kuulla että koira on saanut hyvän kodin<3 Ja tosiaan, en tiennyt että koira antaisi näin paljon… Olen missannut paljon kun olen elänyt 20 vuotta ilman koiraa! Ihanaa joulua sinne :)

   Poista
 2. IHANA <3 koirat vaan sulattaa sydämen ja ne on ihmisten parhaita ystäviä. Voi rakkaus kuinka suloinen tapaus elmokin on :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin <3 Elmo on jo minun bff vaikka ollaankin vasta tunnettu pari päivää, haha!

   Poista