tiistai 23. joulukuuta 2014

JEE, LUNTA!

Vihdoin saatiin lunta tänne Helsinkiin ! 

Olen niin odottanut että ulkona olisi valoisampaa. Oli ihanaa käydä ulkoiluttamassa Elmoa kun aurinko oli juuri nousemassa ja kaikkialla oli valkoista. Tällä hetkellä olen ihan poikki joten otan vähän taukoa pennusta ja juon kahvia ja lueskelen. Annoin Elmolle pienen luun jonka kanssa se leikkii nyt yksin. Muuten se on kokoajan minun kimpussa :) Ihana. Olkaa muuten valmiita siihen että blogi on tästä eteenpäin ronya-and-elmo.blogspot.com, haha!

Juuri nyt. Tukholmasta ostettuja lehtiä, kahvia ja chia-vanukas. Tukholmasta ostin vain kosmetiikkaa tällä kertaa. Tuntuu että kaikki liikkeet jotka löytyvät Tukholmasta, löytyvät myös Helsingistä? 

Elmokin haluaa vanukasta 

Rakastan kun pennut tekevät tuollaisen liikkeen päällään, niin suloista! 

Ei mikään kaunis maisema huoneestani, mutta ihanan näköistä kun on lunta ! En tajunnut ottaa kameraa mukaan kun lähdin ulkoilemaan ja nyt tuolla alkoi jo pimenemään. Huomenna uusi yrits, toivottavasti lumet on vielä jäljellä! Nyt Elmo nukkuu päikkäreitä niin minä pystyn vähän siivoilemaan täällä ilman että se roikkuu lahkeessa kiinni. Myöhemmin lähdetään vanhempieni luokse. Nukun varmaan siellä yötä ellei Kalle (meidän kissa) vedä jotain raivareita, heh. Katsotaan miten menee! Toivottavasti hyvin. Haluan huomenna herätä perheeni luona ja katsoa telkkaria ja syödä joulupuuroa.. Niinkuin joka vuosi. Miten te aiotte viettää tämän joulun? Onko teillä jotain perinteitä vai oletteko jossain lomamatkalla? 

 ♥ ♥ ♥  Ihanaa joulua  ♥ ♥ ♥ ♥ 

2 kommenttia:

  1. Mä olen mun porukoilla myös, ja niin samoisa meiningeissä! Uus koirapentu joka tarvitsee kans paljon huomiota ja ulkoilua, sen lisäksi isosikon kissa kylässä eli niillä kahella paljon totuttelemista toisiinsa :D ja meidän iso kuushenkinen perhe, ihanan kotosaa ja seurallista joulunviettoa siis eessä :) :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää joulua Ronjalle, Elmolle ja Kallelle :) itse olin aviomieheni perheen kanssa kuten on meillä tapana. Eli appivanhemmat ja miehen sisarusten perheet :)

    VastaaPoista