perjantai 7. elokuuta 2015

INSTAPICS - OFF TO GREECE

Hyvää huomenta ihanat! 

Kohta lähdetään lentokentälle päin kohti kreikkaa. Pitää ensin pakata rinkka niin että saan sen käsimatkatavaroihin. Mulla on niin vähän vaatteita mukana. Kolme paitaa, kolmet shortsit, kahdet kengät ja neljä mekkoa (2x ranta ja 2x party). Otan koneen ja kameran mukaan matkalle tällä kertaa, joten kreikkapostauksia tulee varmaan jo huomenna. Onko teillä postaustoiveita? Annatte yleensä niin hyviä ideoita ja inspiroidun niistä, joten antakaa tulla!

Muistakaa seurata mua instagramissa @ronja.sallinen , oon aika varma että se räjähtää kreikka kuvilla kohta… Tässä pari viime aikaista kuvaa!

1. Eilen testattiin Friends & Brgrs. Oli hyvää. Helposti stadin paras burgeripaikka! 
2. Pakkailua…


3. Pilvi joka bongattiin eilen koffinpuistossa kun oltiin juomassa viiniä.
4. Selfie viikko sitten kun olin menossa tapaamaan Mayaa. 

3 kommenttia:

  1. Ota ihmeessä kuvia hostellista/hotellista jossa yövytte :) ja altaasta ja aamiaisesta jos sellaiset on olemassa :D ihanaa lomaa! Kaikki lomakuvat on aina mielenkiintoisia, shoppailut, maisemat, asukuvat, nähtävyyksiä, ranta, meri, baarit, ravintolat jne :) niin ja lämpötilan voisi myös mainita, se on kiva kuulla :)

    VastaaPoista
  2. Vau miten kaunis olet! :-)
    En tiedä tuleeko tämä vähän liian myöhään, mutta olis mielenkiintoista kuulla miten pakkaat reissuun, esim. viikon/kahden matkalle. Lisäks kaikki paikalliset ravintolakokemukset ja ruoat kiinnostaa aina.
    Ihanaa reissua sulle! :-)

    VastaaPoista
  3. hostellivinkkejä! :)

    VastaaPoista