lauantai 8. elokuuta 2015

ATEENASSA

Hello!

Tultiin eilen ilalla Ateenaan. Syötiin illallista ja juotiin viiniä. Kierreltiin vähän ympäri kaupunkia ja tuntui että oltaisiin oltu eksyksissä kokoajan. En ole koskaan ollut samanlaisessa kaupungissa. En saa kokonaiskuvaa tästä paikasta. Minne kannattaa mennä, missä ollaan kartalla, missä on mitä jne. Sama jatkui tänään. Kun herättiin mentiin Akropolisiin, mutta sen jälkeen ei enää keksitty mitä tehdä. Huomenna vaihdetaan onneksi paikkaa. Olen sellainen tyyppi että haluan meren lähelle. Mulla oli ihan sama fiilis kun kävin Milanossa pari vuotta sitten. Kaupunki ilman merta tuntuu vaan niin oudolta! Onhan täällä meri lähellä mutta sinne on matkaa bussilla/metrolla.

Nyt ollaan hostellilla vähän lepäämässä. Ollaan kävelty kokopäivän tuolla kuumuudessa. Yritetään vähän googlailla mitä täällä voisi tehdä. Huomenna vaihdetaan paikkaa Ateenasta Parokselle. Onko kukaan teistä käynyt siellä? Vinkkejä otetaan vastaan (aina) !

Ihanat maisemat! 

Ammy! Ystäväni Kanadasta, jonka kanssa olen tällä matkalla. 

Chicken Gyros lounaaksi. 

Lisää maisemaa.. Niin kaunista! Istuttiin tuolla ylhäällä melkein tunti. 

Tällaisia koruja myydään täällä kaikkialla euron hintaan. 

1 kommentti:

  1. Aah nyt kuolaan tuon pinkkisinisen korun perään :D ja vain euro :0 ehkä joku päivä... Näyttää ihanalta paikalta, ihanaa kun jaksat lomallakin postailla :)!

    VastaaPoista