keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

MÖKILLÄ

Mikä ihana kesäpäivä täällä porvoossa! Pakenin mökille tänään aamulla Elmon kanssa. En ehtinyt käydä täällä ollenkaan viime kesänä reissujen takia, joten nyt oli ihana palata tänne. Aina tänne tullessa tulee mieleen kaikkia lapsuuden juttuja.

Nyt olen täällä koirani kanssa, joka tuntuu niin ihmeelliseltä. Jonkun ajan päästä joku meistä sisaruksista tulee tänne omien lastensa kanssa, toivottavasti. Elmo rakastaa täällä olemista kun saa juosta vapaana niin paljon kuin huvittaa. 


Syötiin lounaaksi kanaa, perunaa, sienikastiketta ja salaattia. Sienikastike oli tehty itsepoimituista kanttarelleista - taivaallisen hyvää! Voisin poimia mukaani vähän sieniä ja marjoja ennenkuin palaan stadiin, nam. 


Otin vain pitkät housut mukaan, koska luulin että olisi ollut kylmä. Sain kuitenkin lainata mummin shortseja myöhemmin kun aurinko kurkkasi esiin. Nää on aika stylet, varsinkin crocsien kanssa ;-). 


Päivän jälkkäri. MY god, niin hyvää. Mustikat on poimittu metsästä ja vadelmat ja mansikat omalta pihalta. Mikä makuero verrattuna kaupan marjoihin. Syötiin puolet tosta kakusta ja päätettiin säästää loput huomiseksi. 

Nyt aion ottaa kirjan esiin ja mennä tonne pihalle lueskelemaan. Ihanaa loppupäivää teille! xx


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti