maanantai 15. kesäkuuta 2015

PLANNING MY TRIP TO GREECE

Vatsataudin jälkeen kestää niin kauan että kroppa palautuu täysin. Vatsa- ja selkälihakset ovat kipeinä ja on vaikeaa saada mitään ruokaa alas. Olo on siis väsynyt ja kipeä kokoajan. Kävin aamulla töissä, järjestelin kuitteja ja laitoin terassin valmiiksi tälle päivälle.

Nyt istun katselemassa lentoja. Mietin miten olisi fiksuinta lentää kotiin kreikasta elokuussa. Menolento minulla on. Löydettiin Kosille lennot 65 eurolla, haha. Paluulentoa en ole vielä uskaltanut ostaa, koska ollaan menossa saarihyppelemään. En tiedä miltä saarelta sen lennon ottaisin? Pelottaa että ostan nyt ihan väärästä paikasta, koska ei olla tehty vielä tarkkaa matkasuunitelmaa. Yleensä olen sellainen joka ostaa lentoja pari päivää/viikkoa ennen.

Onko kukaan teistä käynyt kiertelemässä kreikan saaria? Miten teitte asumisen kanssa? Olen yrittänyt katsella mutta sieltä löytyy vaan enimmäkseen hotelleja. Haluttaisiin tosi mielellään asua paikoissa joissa on muita matkaajia eikä vaan aurinkoloma turisteja. Jos vinkkejä niin linkkejä ;) 

Loppuun en laita muuta kuvaa kuin tämän. Kuva otettu viime kesänä Porto Santolla. En kaipaisi tällä hetkellä mitään muuta kuin vähän aurinkoa ja lämpöä! T. Varpaat Jäässä

8 kommenttia:

 1. Onks teillä millainen reitti suunnitteilla? Kosilta...minne? :) Onks teillä jo kosin "majapaikka" (haha) varattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koslita, cycladeille… Ja joo kosin paikka varattuna jo :)

   Poista
 2. Olin viime kesänä kiertelemässä juuri Mimoksella, Santorinilla, Paroksella ja Naxoksella. Varattiin kaikki hotellit matkan päällä mutta mihinkään kohteeseen emme sitten menneet ellei ollut hotellia tai hostellia. Ruuhka-aikoina voi olla tiukkaa saada hotelli koska saaret ovat niin pieniä joten kannatan että katsoo vähän etukäteen missä yönsä viettää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon miettinyt ettei kannata mennä saarelle ellei siellä ole majapaikkaa valmiina. Sen verran paljon jengiä on elokuussa liikenteessä. Viime vuonna jouduin matkan aikana nukkua yön juna-asemalla, koska kaikki hotellit,hostellit yms olivat täynnä:D NEVER AGAIN.

   Poista
 3. Ja ehdottomasti liikutte laivoilla. Halvin ja paras tapa liikkua!

  VastaaPoista
 4. http://karkkipaiva.indiedays.com/2015/06/14/opas-kreikan-saarihyppelyyn/

  VastaaPoista