tiistai 16. kesäkuuta 2015

NOPEA LOUNAS

Olenko ainoa joka saa just kesäkuussa hirveen paniikin että on pakko olla kesäkunnossa? Olen ollut melkein aina saman kokoinen. Tietenkin kroppa muuttuu samalla kun muuttuu naiseksi, mutta muuten oon aina ollut hoikka. Kuitenkin vietän koko vuoden miettien että, kohta alan treenaamaan jotta pääsisin kesäkuntoon. En kuitenkaan ikinä jaksa tehdä sitä. Tykkään liikunnasta ja terveellisestä ruoasta mutta, mietin aina että vetäisin itseni tosi tiukalle dieetille ja alkaisin treenaamaan kovempaa ennen kesää. Kesäkuussa tulee sitten paniikki että pitää oikeasti olla kuukauden päästä rantakunnossa.

Jos syön viikon terveellisesti, ilman mitään ektra hiilareita ja sokereita, treenaan pari kertaa niin tunnen itseni ihan uudeksi ihmiseksi. Kun käytiin kaupassa ostin todella paljon vihanneksia joista olen tehnyt tässä viime päivinä maukkaita salaatteja ja ricebowleja. En paista tai keitä vihanneksia. Tykkään siitä kun ne on rapeita. Eilen tein lounaaksi salaatin varhaiskaalista. Se oli niin hyvää että oli pakko ottaa kuva siitä ja jakaa teille!

Pohjalle tuli varhaiskaalia, revittyä porkkanaa, tomaattia ja omenaa. Dressingin tein soijasta, balsamicosta, pilkotusta kevätsipulista ja chilistä. Tässä salaatissa sekoittuivat tulinen, makea, suolainen ja ihanan freshit vihannesten maut! Aion ehdottomasti jatkaa tätä, että teen salaatteja jotka ei ole pilattu juustoilla tai epäterveellisillä salaattikastikkeilla. Ja tää sopii nyt tosi hyvin mun kesäkuun paniikki laihduttamiseen, haha. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti