keskiviikko 27. toukokuuta 2015

TIISTAIN ASU

Ihanaa keskiviikkoa teille! Istun täällä muuton keskellä ja yritän saada nettiä toimimaan. Ollaan siis nyt muutettu ihan kokonaan tänne uuteen kämppään. Remppaa on vielä jäljellä mutta ne on sellasia joita pystytään hoitaa täällä asuessa. Mutta siis tosiaan, nettihän ei toimi täällä. Ei 3G eikä wifi joka me ollaan tänne tilattu. Istun nyt ikkunalaudalla ja kirjoita tätä. Ainoa tapa on saada kännykästä netti (joka toimii siis vain ikkunalaudalla). En tiedä mitään ärsyttävämpää kuin elektroniikka joka ei toimi tai ihmiset jotka pureskelee/nielee todella kovaa, haha.

Eilen oltiin kuvaa Felician kanssa asukuvia Kaivopuistossa. Minulla oli tapaaminen töiden jälkeen Kaivohuoneella joten tämä sopi loistavasti.

Meillä oli töissä kevätjuhlat ja olin pukeutunut kokomustaan. Joku lapsista kysyi vielä milloin vaihdan kevätjuhla vaatteisiin, haha. 


Kevätjuhla oli niin onnistunut ja meinasi tulla tippa linssiin kun lapset siinä lauloivat. Huhhu, tulee kyllä ikävä tuota työpaikkaa! 

Nyt jatkan täällä kämpässä paikkojen järjestelyä, käyn lenkillä Elmon kanssa ja sitten pyöräilen töihin. Viimeiset päivät lähtee käyntiin.. Ciao! 

2 kommenttia: