perjantai 10. huhtikuuta 2015

VIIKONLOPPU TUKHOLMASSA

Ihanaa ja aurinkoista perjantaita teille! 

Tuntuu siltä että pystyn ensimmäistä kertaa, pitkästä aikaa hengittää ja rentoutua. Nyt on siis yhteishaut ja ennakkotehtävät tehty ja palautettu. Yhdet sisäänpääsykokeet vielä edessä, mutta siihen on kuukausi aikaa. Hain Lahden muotoiluinstituuttiin, Metropoliaan ja Arcadaan. Kerron myöhemmin mitkä linjat olivat kyseessä!

Viime viikonloppu, eli pääsiäinen meni mukavasti Tukholmassa. Juhlittiin mun synttäreitä (täytin 21), syötiin hyvin ja rentouduttiin. Oli niin kivaa päästä pois Helsingistä! Asuttiin ystävän luona Östermalmilla ja rakastuin siihen paikkaan!

Lennettiin Tukholmaan lauantai aamuna, eli synttäreilläni. Perillä oli valmiina skumppabrunssi :) 

Kierreltiin kauppoja koko päivän ja illalla laittauduttiin ja juotiin alkudrinkkejä kämpällä. 

Olin pukeutunut kokomustaan! Nahkatoppi on ostettu Nellystä :)

Ei oltu kaksistaan Mayan kanssa Tukholmassa mutta, hän on ainoa kenen kanssa olen näitä kuvia ottanut haha!

Erittäin myöhäinen illallinen, ainakin meille suomalaisille. Pöytävaraus oli kello 22:30 Publicoon. Good food :) 

Walking in gamla stan! 

Lounas/illallinen Södermalmilla. Vitsi kun en pistänyt ylös tämän paikan nimeä, ruoka oli nimittäin tosi jees ja olisin voinut suositella paikkaa teille. Kuvassa on kylmäsavulohi omeletti vuohenjuustolla. Nam. 

Tultiin takaisin suomeen tiistai aamuna. Tämä viikko on siis mennyt ennakkotehtävien, elmon ja töiden parissa. Eilen ajettiin ystävän kanssa Lahteen viemään ennakkotehtäviä. Elmo pääsi mukaan roadtripille. 

Hehe. Anyway, nyt on HYVÄ fiilis!!!!! Vajaa 2 kuukautta jäljellä esikoulutöitä jonka jälkeen aloitan maailman hauskimman kesätyön (siitä lisää myöhemmin). Kämppäasiat kunnossa (ja sillä tarkoitan että Elmo on vihdoin kohta sisäsiisti ja olen kevätsiivonnut koko kämpän). Olen rakastunut ja ulkona lämpenee! 

LOTS OF LOVE xxxxx

4 kommenttia:

 1. Näytätpä erilaiselle tossa kolmannessa kuvassa!:o enkä tarkoita tota millään pahalla siis :) saanko udella missä elmo oli tukholman reissun aikanasi? Kaikkea hyvää sulle tulevaisuuteen ronja, vaikutat tosi upeelle ihmiselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, saattaa olla meikki ja salama joka saa minut näyttämään erilaiselle! Elmo on aina mummoni luona jos teen pidempää päivää/iltatyötä tai lähden esim. pienelle reissulle. Tämä oli ensimmäinen kerta kun olin noin kauan ilman Elmoa! Kiitos paljon Emmi, kiva kuulla ja samoin myös sinulle!!

   Poista
 2. en tiedä onko mulla mennyt kokonaan ohi tämä mutta oletko siis marcoksen kanssa yhdessä? :)

  VastaaPoista