tiistai 21. huhtikuuta 2015

SUPER WOMAN

Auringonpaiste ulkona saa mut aina niin hyvälle tuulelle. Kello on vasta 10 ja olen jo ehtinyt vaihtaa lakanat, imuroida, käydä ulkona Elmon kanssa ja syönyt kaksi kertaa aamupalaa. Haluaisin tietää minkälainen supernainen olisin esim. Kaliforniassa, missä aurinko paistaa ympäri vuoden. Ehkä kannattaisi miettiä muuttoa kun kerta olen niin erilainen ihminen auringon tullessa esiin ;)?

Täällä me juodaan proteiini smoothieta ystävien kesken ja kuunnellaan musiikkia. Kävin eilen ostamassa kaikkia aamiais- ja välipalatarvikkeita. Mukaan tuli ihan uusi tuote minulle eli riisiproteiini. Kaveri oli vinkannut siitä aikaisemmin että se on hyvä proteiininlähde joka pitää kylläisenä. Ostin maustamattoman joka pitää sekoittaa smoothieen. Veteen ei oikein voi, ellei halua juoda proteiinijuomaa joka maistuu heinälle..


Työpaikkani lähellä, eli Sörnäisten metroasemalla on irtokarkkikauppa, jossa myydään ihan sikana kaikkia superfoodeja, pähkinöitä yms. Ostin sieltä kaksi isoa pussia, yksi manteleilla ja cashewpähkinöillä ja toinen mulperi ja gojimarjoilla. Pusseilla yhteishintaa oli vain 6€. Suosittelen kauppaa lämpimästi! Niiden kilohinta taitaa olla 14,90€ - mikä on neljä kertaa halvempi kuin mitä olen nähnyt muissa erikoiskaupoissa. 

Jos teillä on hyviä reseptejä, mihin voi käyttää riisiproteiinia niin otan mielellään vastaan! 

XX


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti