sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

VIIKONLOPPU MAALLA

Olipas rentouttava viikonloppu. Paljon ruokaa, leffoja ja ulkoilua. Elmo on viihtynyt niin hyvin kun pääsi juoksemaan vapaasti pihalla. Täällä kaupungissa se pääsee ainaostaan koirapuistossa kulkemaan ilman talutinta. Herättiin tänään jo aikaisin ja ajettiin heti suuren aamupalan jälkeen takaisin kaupunkiin. Piti käydä asuntonäytöissä, salilla ja äänestämässä. Tekemistä siis riittää ennen illan Mallikoulu kisastudiota. Ollaan joka sunnuntai koottu kaverit kasaan ja katsottu yhdessä Mallikoulua. Tsempataan Mayaa ihan täysillä ;) Oletteko muuten katsoneet kyseistä ohjelmaa? Tykkään, miten ohjelma on tehty. Minusta on kivaa nähdä Jaria ja Lailaa tuomaroimassa. Olen tehnyt heidän kanssaan töitä kun olen ollut työharjoitteluissa Paparazzilla. Ihania tyyppejä. Samaan aikaan ne ovat valinneet tosi kivoja tyttöjä mukaan ohjelmaan. Huomaa että tytöt ovat siellä ihan vaan malliuran takia, eikä hakemassa huomiota telkkarista. Tykkään miten ohjelma keskittyy olennaiseen, eikä siellä ole väännettyä turhaa telkkaria, eli draamaa yms. Mitä mieltä te olette, jotka olette katsoneet ohjelmaa? Sarjastahan on näytetty vain kolme jaksoa, mutta alku näyttää lupaavalta :)

Aamupalaksi croissantteja, hedelmäsalaattia, lettuja ja riisipiirakoita munavoin kanssa. 

Eilen istuin monta tuntia tekemässä töitä koneelta. 

Perjantaina katsottiin elokuva Avain Pakoon ja syötiin paljon. Älkää ihmetelkö miksi meillä on punssirullia, ne ovat Vivianin lemppareita. Haha :D

Elmo the dog. 

Nyt jatkan hommia täällä. Ihanaa sunnuntaita ja muistakaa äänestää! 

4 kommenttia:

 1. Kylläpä sulla nyt on kavereita telkkarissa jos se marcos oli ja nyt maya :D maya on kyl tosi lahjakas, itekin oon seurannut tota mallikoulua meinaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jepp. Nyt sattui juuri molemmat olemaan samoihin aikohin ;)

   Poista
 2. Olen katsonut joka jakson, nykyinen lemppariohjelmani! Go Maya! Eikä vain siksi että hän on superkaunis, lahjakas ja sinun ystävä vaan suurin syy että hänestä tuli suosikkini on se että hän vaikuttaa niin aidolta, kiltiltä ja kohteliaalta. Hänen luonne vaikuttaa ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihana kuulla. Ja tosiaan, Maya on juuri niin ihana oikeassa elämässä kuin telkkarissakin :D

   Poista