keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

EGILGALAN 2015

Moikka! Tässä postauksessa kerron teille vähän Arcadan uudistuneesta elokuvagalaasta, Egilgaalasta. Eli media-alan opiskelijat ja siitä kiinnostuneet jatkakaa lukemista!


Maanantaina 25. toukokuuta Arcada järjestää vuosittaisen elokuvagaalan, jossa Media-alan opiskelijat esittävät kuluvan lukukauden aikana valmistuneet elokuvat. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 1999 ja on alusta alkaen ollut tärkeä verkostoitumistapahtuma kaikille media-alan opiskelijoille. Gaalassa on mahdollisuus tutustua opiskelijoiden tuoreisiin tuotantoihin sekä media-alan tuleviin tuottajiin, valokuvaajiin, leikkaajiin, käsikirjoittajiin, äänittäjiin ja verkkomerdia-osaajiin.

"– Egilgalan luo opiskelijoillemme tapahtuman jossa verkostoituminen on keskipisteessä. Gaala antaa opiskelijoille tärkeän mahdollisuuden esittää tuotantojaan ja osaamistaan alan ammattilaisille samalla kuin ammattilaisilla on oiva mahdollisuus löytää uusia kykyjä, kertoo Tommy Mård, mediakulttuurikoulutuksen tutkintovastaava."

Tänä vuonna gaala järjestetään Helsingin kulttuuriareena Gloriassa (Pikku Roba 12). Ovet avataan kello 18.00. Paikalle kannattaa hakeutua kaikki elokuvista kiinnostuneet, jotka haluavat kokea modernin gaalaillan klassisessa elokuvaympäristössä. Gaalan ja palkintojenjaon jälkeen on tietenkin jatkot, jossa kuullaan live-musiikkia mm. Pintandwefallilta. DRESSCODE: Smart Casual

Tapahtuma on K-18. 

Liput ja lisäinfot tästä linkistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti