torstai 26. maaliskuuta 2015

RAKASTAN TYÖTÄNI

Huh, miten jännä Top Chef jakso eilen! Meillä oli pieni "kisakatsomo" meidän luona ystävien kesken. Marcos kommentoi kaikkia juttuja ruoasta ja kulissien takana tapahtuneista ja muut huusivat vuoron perään "sshhh, nyt on jännä kohta!". Katsoiko joku teistä eilistä jaksoa? Mitä mieltä olitte, menikö jatko paikka oikeaan osoitteeseen ;)?

Tänään käytiin kuvaamassa Maijan kanssa hänen ennakkotehtäviä varten. Kuvattiin tanssia kaikkialla Helsingin aurinkoisilla kaduilla. Saatin todella hienoa matskua aikaiseksi. Kylmä oli, mutta käytiin lämmittelemässä Mokossa salaateilla, josta jatkoin töihin. Pakkoa sanoa että, viihdyn niin hyvin nykyisessä työpaikassani. Ei sitä voi edes kutsua työksi. Sen jälkeen kun on tehnyt töitä pari vuotta tarjoilijana niin tämä työ tuntuu lottovoitolta. Sen sijaan että tarjoilee ruokaa kiireisille aikuisille joilla ei aina ole edes aikaa sanoa kiitos yms. saa leikkä, piirtää ja hengailla lasten kanssa. Niin kivaa!


Minä ja Elmo eilen. Joka on muuten kasvanut aika paljon! Häneltä tippuu hampaita ja alkanut  käyttäytyä todella itsepäisesti, haha. Messing with the wrong lady tho. Nyt pitää siis ottaa esiin mun toinen puoli ja näyttää kuka oikeasti on "pomo". Kuulostaa ehkä vähän rajulta mutta koirat pitää kouluttaa. En kestä ihmisiä jotka ei jaksa tehdä sitä. Asutaan kummiskin keskellä kaupunkia ja täällä koira ei voi oikein käyttäytyä miten haluaa. Luin artikkelin eilen jossa luki että koira oli purrut pikku tyttö jalkaan ja omistaja ei ollut tehnyt asialle mitään !! Huhhuh. 

Nyt on pakko jatkaa töitä (kuvien muokkaamista). Nähdään myöhemmin ! 

10 kommenttia:

 1. Minä katsoin top chefin eilen ihan vain koska olit kertonut että Marcos on siinä, en ole muuten koskaan kyseistä ohjelmaa katsonut :D mielestäni oli aika tasaista mutta luulin kuitenkin että voitto menisi toisinpäin!

  Ps. Minäkin olin ennen tarjoilijana ja oli superkiire jne, ja sitten menin lasten iltapäiväkerhoon töihin ja oli tasan samat fiilikset kuin sulla! Ymmärrän :) valitettavasti sain potkut kun sain kaikenmaailman fyysisiä sairauksia :( mutta ihanaa että sinäkin viihdyt lasten kanssa :)

  Ja vielä jee että bloggailet taas!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva että katsoit jakson! Munkin mielestä voiton olisi ehkä pitänyt toisinpäin ;)
   Harmi että sait sairauksia ja että sait potkut, toivottavasti sulla menee hyvin/paremmin nyt! Ja jee, samat fiilikset täällä :D Kivaa olla takaisin postailemassa. Wopwop!

   Poista
 2. Mäkik katoin sen jakson ihan vaa siks kun mainitsit siitä! Väärään osotteeseen meni voitto, ja marcos oli jotenki niin symppiksen olonen :D
  Ja ihanaa kun taas kirjottelet tänne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva että katoit! Oli kyllä ollut hauskempi tuotantokausi jos Marcos olisi mennyt jatkoon :P Ja kyllä, mustakin on ihanaa kirjoitella taas! Toivotaan että tietokone pysyy kuosissa, hahh!

   Poista
 3. Ootko ikinä kokeillut olla vähähiilarisella?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tarkoitat kommentilla? Vähähiilarisella ruokadieetillä? En.. :D

   Poista
 4. Mä katoin myös top chef jakson ihan vaan mielenkiinnosta ja pakko myöntää että taisin vähän ihastua marcokseen! Vaikuttaa niin huipulta tyypiltä, jatkopaikka ois todellakin kuulunut marcokselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oli pakko näyttää tämä kommentti Marcokselle :D Hän on todellakin huippu tyyppi, ja olisi ollut kivaa nähdä häntä jatkossa :(

   Poista
 5. Lastenkaa on kyl niin parasta, oon ollu monta vuotta vetää kesäleirejä ja nyt välivuoden puolessa välissä vaihoin pikaruokalasta iltapäiväkerhoon, paras duuni ikinä! :) Mihin kaikkialle siis itse haet ja mille linjoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Hain lahteen, metropoliaan ja arcadaan. Kaikki taiteelliset linjat. Kerron niistä myöhemmin :)

   Poista