maanantai 15. joulukuuta 2014

VIIKONLOPUN KUULUMISIA

Olenko ainoa jolla ei ole vielä yhtään joulumieltä? Glögit, juustot, suklaat ja piparkakut tuntuvat tänä vuonna vähän pakkopullalta. Yleensä rakastan kun niitä aletaan tarjoilemaan joka paikassa! Eilen koitettiin ystäväni Lindan kanssa saada vähän joulufiilistä ylle. Leivottiin pipareita ja kuunneltiin Michael Bublén joululevy, haha. Ihana tapa viettää sunnuntai-ilta :) 

Muu viikonloppu meni enimmäkseen autossa istuessa. Kävin lauantaina Tampereella Marcoksen kanssa. Käytiin tsekkaamassa uusi pizzaravintola Sitko, jonka hänen ystävänsä on juuri avannut. Oli erittäin hyvää ja tilat oli siistit ja mukavat. Kaikille tamperelaisille voin lämpimästi suositella paikkaa, ellette ole jo käyneet :) Matkalla kotiin käytiin vielä Hämeenlinnassa. Jos olette kiinnostuneita mitä tein siellä niin vinkki löytyy kuvasta alhaalla oikealla. Joku joka arvaa? 

1. Kaunis moottoritie. Tuntuu että kaikkialla muualla olisi lunta paitsi Helsingissä! 2. Eilisen piparit 3. Viinilasillinen itsenäisyyspäivänä! 4. …..? :)

10 kommenttia:

 1. Hankitko koiranpennun? ü

  VastaaPoista
 2. Toi lumijuttu on niin totta! Asun ihan niinkin lähellä kun Vantaalla ja täällä on about viikon verran ollut ihan kunnolla lunta ja jäätä maassa, ja eilen kävin Helsingissä ja yllätyin kun ei ollut yhtään lunta missään! :0 tosta koiranpentu arvauksesta tuli mieleen, että olisiko sittenkin kissa? :) eikä välttämättä pentu. Kun perheessäsi oli Kalle :) (tai siis on edelleen muttakun et enää siellä asu niin siksi "oli" :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp! Nyt onneksi tuli lunta, jes! Joulu on pelastettu, haha. Ja koiranpentu sieltä tuli :) Toivottavasti kalle ottaa sen hyvin vastaan. Aiotaan nimittäin viettää kaikki yhdessä joulua..

   Poista
 3. ostitko sen söpön pikku panda mittelspitzin? <3

  VastaaPoista