lauantai 18. lokakuuta 2014

WEEKEND TIME

Hyvää huomenta! 

Olin eilen taas tuuraamassa vanhassa työpaikassani. Työpäiväni kesi 11 tuntia ja siinä välissä oli (päivän ainoa) 10 min tauko. Olin niin puhki kun pääsin kotiin. Suoraan suihkusta nukkumaan. Heräsin äsken ja aloin heti siivoamaan. Pakko saada kämppä kivaan kuntoon! Nimittäin tänään myöhemmin pidetään pikku brunssi meillä :)

Anyway, tähän loppuun haluan vielä vastata yhteen kommenttiin jonka sain eilen!

Oot ihana tyttö! Yks parannusehdotus blogiin: tee iloisia postauksia, äläkä missä valitat koska se tarttuu ja saa sut vaikuttaa vähän valittajalta. Saa olla huonoi päivii mutta videopostauksina ne ei oo kovin kivoja. Muuten ihana blogi :)
Vastaus: Kiitos! Kirjoitan tätä blogia lähinnä itseni takia. Tykkään että minulla on paikka johon voin tulla kirjoittamaan omista päivistäni, fiiliksistä, näyttämään jollekkin jos olen ostanut jotain uutta ja kivaa, voin inspiroida mutta myös herättää tunteita teissä. Olen iloinen siitä että uskallan kirjoittaa tänne myös "negatiivisia" (ihan normi arki) asioita. En tunne/tiedä yhtäkään toista bloggaajaa joka tekisi sitä. Kaikki haluaa näyttää muille miten hyvin niillä menee. Miten siisti koti niillä on, miten täydellisesti se kahvikuppi pysyy pystyssä läppärin päällä - sängyssä (?Varokaa ettei se kaadu, halloo..) jne.. 

8 kommenttia:

 1. hahaha totta toi kahvikuppijuttu. mun mielestä se on just hyvä ettet oo niinku muut ja uskallat just näyttää itsestäs myös sen ei-niin-täydellisen puolen, toisin ku muut bloggaajat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, eikö olekin. Mua ainakin pelottais pitää kahvikuppia silleen :D

   Poista
 2. Älä vaan muuta tätä blogia!!! Sul on niin ihana tapa pitää tätä ja ihanaa ku kerrot sun elämästä niin paljon täällä! Keep going<3

  VastaaPoista
 3. Hä ei blogit ole mitään kiillotettuja kuvia ihmisten elämästä! Tai siis..niiden ei pitäisi olla. Samaa elämää jokainen meistä elää ja me kaikki sotketaan paitamme ja menkataan joskus niin että punanen läntti jää tuolille ja tehdään virheitä. Minusta siinä ei ole mitään peiteltävää :D päinvastoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mikä kommentti! Minusta on ihanaa päästä jakamaan teidän kanssa joitain asioita. Jos edes autan yhtä ihmistä jossain asiassa, sen takia että uskallan jakaa ja kertoa omia tarinoita niin olen onnellinen :)

   Poista
 4. Täähän on ihan paras blogi just sen takia, että kirjoitat rehellisesti ja avaudut jos jokin asia mättää

  VastaaPoista