maanantai 6. lokakuuta 2014

MYYNNISSÄ

Hei ihanat

Toivottavasti teillä on lähtenyt maanantai aamu käyntiin vähän paremmin kuin minulla. Nukuin puoleen päivään saakka ja sen jälkeen olen siivonnut ja tehnyt työasioita. Yleensä tykkään herätä maanantaisin freesinä kaikki nuo asiat hoidettuina. Mutta eilinen meni pienessä krapulassa ja Breaking Badin ensimmäistä tuotantokautta katsoessa. Mulla oli sairaan hauska viikonloppu ja kun pitää hauskaa unohtaa kaiken muun kuten esim. bloggaamisen! Joten kuvia ei ole. Voin kummiskin nopeasti kertoa viikonlopusta. Perjantaina olin ystäväni Lindan kanssa syömässä pizzaa Puttesissa (hyvä pizzaravintola Kalevankadulla, voin suositella!). Josta jatkettiin viineille Tres Bonesiin. Sinne eksyi muitakin ystäviä ja päädyttiin jäämään sinne hengilemaan vähän pidemmäksi aikaa. Lauantaina oli vuorossa suursiivousta ja treenaamista. Illalla Pia tuli meille ja oltii ihan valmiita jäämään kotiin katsomaan leffaa. Toisin kuitenkin kävi. Rankan viikon jälkeen viini maistui erittäin hyvältä ja teki kauheasti mieli mennä tapaamaan kavereita! Joten… Sunnuntai meni ihan vaan chillaamisessa.

Anyway, uusi viikko alkaa nyt! Sen kunniaksi myyn uudenveroiseni Michael Kors laukun. Rakastan tätä laukkua mutta haluan tilalle mustan nahkalaukun. Koska tilaa on niin vähän niin myyn vanhan pois ennenkuin ostan uuden.

Hintaa laukulla on 290€ (ovh. 340€). Lähetän paketin kun rahat ovat tilillä tai nouto Helsingin keskustasta on mahdollista! 


xo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti