perjantai 3. lokakuuta 2014

FRIDAY WORKOUT

Ihanaa perjantaita kaikille lukijoille!

Olen kuin uusi ihminen kun olen päässyt "käyntiin" treenaamisen kanssa. Sillä tarkoitan että käyn ainakin kolme kertaa viikossa salilla ja syön oikein! En tajua miten pääsen aina unohtamaan miten suuri merkitys treenamisella on. Se vaikuttaa niin paljon mielialaan.

Tiistaina olin joogassa, keskiviikkona 30 minuutin pepputreenissä ja tänään tunnin Body Pump! Olen myös viime päivinä syönyt säännöllisesti ja juonut paljon enemmän vettä kuin normaalisti. Joudun vielä vähän pakottamaan itseni menemään salille ja olla syömättä herkkuja. Jos vielä vähän aikaa "pakotan" itseäni näihin asioihin, niin totun niihin ja niistä tulee vain osa mun arkipäivää.

Käyn vielä Esportilla ja voin suositella sitä salia kaikille! Vaikka tilat ovat ahtaat eikä yhtä uudet ja freesit kuin esim. Elixialla, niin Esportilla on aina hyvä meno. Kivat ohjaajat ja hyvät ryhmäliikuntatunnit! Olen käynyt siellä jo vuodesta 2009 enkä haluaisi vaihtaa :)

Tässä kuvia mun uusista treenivaatteista! 

Housut ovat Stadiumilta 24,90€. Halusin vaihtelua väriin. Olen niin kauan käyttänyt pelkkiä mustia. Urheilutopin ostin kesällä Forever 21sta. Edestä ne ovat harmaat ja takaa ihanan vaaleanvihreät :) 

Treenivaatteetkin tekevät niin paljon. Jos on uudet ja kivat treenivaatteet tekee heti mieli treenata enemmän ja päästä käyttämään vaatteita! 

3 kommenttia:

 1. Millä keinolla ton postauksen otsikon ja päivämäärän saa sivun keskelle niinku sulla on? Kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou enpä muista. Googlasin vain tyyliin: "text center blogger" :D

   Poista
 2. Ihanan ruskee oot ni lihaksetki korostuu :) kauanko oot käyny salilla?

  VastaaPoista