tiistai 7. lokakuuta 2014

HOW TO BECOME A FINNISH TOP BLOGGER

Tässä postauksessa aion kertoa teille miten teistä tulee suomalainen huippubloggaaja. Eli mitä tarvitset on tietysti täydellisen asun, asusteet, rekvisiitan ja kaluston! Sen jälkeen voit siirtyä postauksien pariin. Mutta aloitetaan näistä pakollisista asioista ensin! 
Laukkuna sinulla pitää olla Givenchy tai Celine. Louis Vuittonin Neverfull toimii myös.. Hattu on must, jonka alta tulee kauniisti kiharretut hiukset jotka pitää mieluiten olla liukuvärjätty "au natural". Nyt kun on kylmä niin pitää myös pukeutua lämpimästi. Joten syksyn latest trend: karvatakki. Aito turkis käy myös mutta et halua saada vihakommentteja lukijoiltasi. So be safe ja valitse karvatakki mielummin. Kun haluat kuvata uusia meikkejä/kosmetiikkatuotteita niin sinulla pitää olla joku tyylikäs ja luova rekvisiitta. Tähän toimii parhaiten Ikeasta saatvat lampaantaljaat 39,90€. Kamera jolla aiot kuvata ei voi nykyään enää olla mikään tavallinen digikamera, vaan ammattikäyttöinen järkkäri. Tähän sopii täydellisesti Canonin 6D kamera. Painoltaan se on aika kevyt joten se sopii hyvin bloggaajalle joka joutuu kantamaan kameran kadulle asti ja aina välillä pressitapahtumiin! 

No niin, eli kun sinulla on täydellinen paketti kasassa pitää valita bloginimi. Älä käytä omaa nimeäsi, se on liian paljastava. Keksi mielummin joku todella pitkä sanonta/lause englanniksi. "Paintingmytoenails.blogspot.com, gotmyfirstperiodtoday.blogspot.com ihavemoneyandyoudont.blogspot.com, givenchycelinepradalovelovehopelove.blogspot.com". 

Sitten siirrytää blogin ulkoasuun. Keep it classy ja käytä vain mustaa ja valkoista. Värit saattavat olla vähän liikaa. Valitse myös jompikumpi näistä tyyleistä: 

Handwriting tai sitten tuollainen asiallisempi niin blogiin tulee vähän "fashion magazine" fiilistä. Okay, ulkoasu oli helppo homma! Siirrytään seuraavaan: 


Bloggaamisen aiheet! Tässä tulee vaikea. Haluat blogata mutta et paljastaa mitään tietoa itsestäsi. Helppoa. Näistä asioista voit tehdä postauksia: 

- Päivän asu: Mieluiten kuvattu ulkona kadulla, ja postauksen otsikoksi kannattaa laittaa aina jotain englanniksi. Esimerkiksi jos sinulla oj kuvassa harmaa pusero voi otsikon nimeksi tulla: Something Grey, Fifty Shades Of Grey tai vaikkapa Grey Is The New Black. 

- Instalately: Tämä on must! Eli teet kollaasin kuvista jotka sinulla on instagramissa. Muista mainita loppuun oma @nimimerkki instagramissa ja "Seuraathan minua jo?". 

-Videoblogit: Muista aina aloittaa video sanomalla "Ajattelin tehdä teille….", muuten ihmiset saattavat alkaa ihmetellä että mitä oikein ajattelit? 

-Smoothie ohjeita: En usko että kukaan osaa vielä tehdä smoothieta. Joten kerro kerran vielä, ainakin kerran viikossa miten teet oman smoothiesi ja mitä laitat siihen! 

Kaada smoothie mieluiten käytettyyn vanhaan hillopurkkiin ja koristele ympäriltä. Niin että smoothie näyttää houkuttelevammalta:)

Noin! Nyt tiedätte ainakin miten pääsette alkuun. Good luck out there! 

13 kommenttia:

 1. Hahah oot sä vaa niin paras 😂😂

  VastaaPoista
 2. Haha toi on kyl melkeen totta :D

  VastaaPoista
 3. Hahahah niin tottaxDD

  VastaaPoista
 4. Tää on niin totta lol :D

  VastaaPoista
 5. Rakastan sun blogia just sen takia(ja se erottaa sut muista) että kerrot asiat niin suoraan ja osaat olla ironinen, jos joku kysyy millon sulla alko menkat niin vastaat luultavasti että joo 7.7.2005 tms, eikä "ne asiat eivät kuulu blogini puolelle hih" :D nykyajan bloggareilla tuntuu olevan just toi ärsyttävä, "en halua paljastaa mitään itsestäni ja yksityiselämästäni, en vastaa kysymykseesi sillä ne asiat eivät kuulu blogiin" mutta silti pitää julkista avointa blogia netissä jonka toivoo menestyvän ja tulevan paljon lukijoita.. siinä mietittävää aikas monelle bloggarille :p

  VastaaPoista
 6. Nauroin ääneen, ihan mahtava!!:D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista :)!!!

  VastaaPoista