keskiviikko 8. lokakuuta 2014

TESTIKUVAUKSET

Huomenta!

Eilen meillä oli testikuvaukset Hannan kanssa. Hanna valmistuu meikkaajakoulusta kahden viikon päästä ja minä tarvitsen uusia kuvia portfoliota varten, joten järjestettiin testikuvaukset! Kuvattiin ihanaa Fridaa joka on new face malli Paparazzilla! Nämä oli meidän ensimmäiset kuvaukset Hannan kanssa. Ei oikein tiedetty millä vaatteilla kuvattaisiin, mutta onneksi Hannan äidillä oli ihania vintage vaatteita lainaksi hänen liikeestään. Tehtiin meikki täällä meillä ja kuvattiin ulkona Kallion kaduilla. 

Olen niin innoissani eilisistä kuvauksista! Ne onnistui todella hyvin. Vaikka tehtiin aika 'safe choice' ja tehtiin kevyt meikki ja kuvattiin ulkona luonnonvalossa. Mutta jostain on hyvä aloittaa! 

Tavattiin Hannan kanssa pari päivää sitten ja tehtiin inspirationboard meikeistä ja tyylistä mitä haetaan. Oltiin molemmat aika samaa mieltä että haluttiin.

Kuvat: Pinterest 

Loppuun vielä pari behind the scenes kuvaa:


Hannan meikit… Käsi ylös joka haluaa nämä samat !!

Huulipunan korjailua. 

Ja hiukset! 

Oli niin hauska päivä ja toivon että pääsen tekee näitä lisää! Nyt alan laittautumaan töitä varten. Meen tänään tuuraamaan sinne ravintolalle missä olin töissä keväällä. Haha, erilaiset päivät mulla.. 

2 kommenttia:

 1. upeit kuvii & sika kaunis toi malli!!
  btw, mikä toi ravintola on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikö olekin :)! Kyseessä on Skiffer Erottaja.

   Poista