maanantai 9. kesäkuuta 2014

HEY JUNE!

Well, hello! 

Mitä teille kuuluu? En tiedä miksi blogi kuolee aina kun kesä tulee. Kai se johtuu siitä että vietän 10% ajastani kotona, ja se on silloin kun nukun. Nyt oli rästissä sen verran töitä että oli pakko istua alas kahvikupin kanssa ja ruveta töihin. Tässä postauksessa tarjoan teille pienen katsastuksen kännykkäni kuva-albumiin ! Joten olkaa varuillanne, kuvapommi tulossa..

Kiharsin hiukset pitkästä aikaa. Onneksi mulla on luonnostaan suorat, kiharat eivät sovi minulle! Kuva otettu lauantai-iltana, jolloin käytiin Bockin terassilla ja puistohengailtiin :)

Vivianin luona etkoilemassa ennen Kaivo iltaa. 

Mehua, kesä ja meri <3

Sama ilta vielä. Punaiset huulet ja sivujakaus - classy! 

Nämä lasit ovat Seppälästä! Mikä löytö :) 

Yksi päivä käytiin mummin mökillä syömässä lounasta. Jälkkäriksi oli tietysti vadelmakakkua :) 

Viime keskiviikon asu. Oltiin Lindan kanssa yhillä töiden jälkeen :)

Tapasin Marren aamulla, hengailtiin koko päivän. Käytiin syömässä Silvopleessä ja illalla Fafasissa. Siinä välissä ei tehty muuta kuin katottiin dokkareita netflixistä. Rento päivä ja ihanaa ruokaa. Kuvassa on meze salde, suosittelen!Heidin ja Lotan kanssa Showroomin synttäreillä! 


Sama ilta :) 


Tämäkin otettu samana iltana, söin vähän välipalaa ennenkuin lähdettiin Heidin luokse etkoilemaan. Must selfie jonka lähetin kaikille kontakteille Snapchatissa, haha... 

Couscous salaattia Ratakadulla, nam :) 

Hehe! Hauska ilta ruttopuistossa. Asu joka mulla oli päällä siellä Magnum juhlissa :) 

Yin Yogaan menossa - uusi lemppari. Viime viikolla kävin kolme kertaa kyseisellä tunnilla, haha. 

Minä ja M, eilen ääniwallissa! Sieltä lähdettiin semi aikaisin koska haluttiin ehtiä siivota.. Yepp. Ilta päättyi että haettiin pizzat lähipizzeriasta ja syötiin ne meidän pihalla. Tultiin kotiin ja nukahdettiin heti. Tämä päivä on sitten mennyt pääosin siivoamiseen :) 

8 kommenttia:

 1. Ihana asu sulla tuolla Showroomin syntyäreillä! Onks toi haari vai housut toppi yhdistelmä? Saako udella mistä olet moisen ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on playsuit - ostettu H&M aleista talvella (15€).

   Poista
 2. Toi toka kuva susta on ihan tajuttoman, tajuttoman kaunis! Ehkä se on tuo huulipuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Niimpä! Pitää ehkä useimmin alkaa käyttää huulipunaa, kolme eri ihmistä kysyi minulta samana iltana että oonko malli, teenkö vieläkin mallitöitä jne.. HAHA.. I wish :D

   Poista
 3. Kauniit hampaat sulla

  VastaaPoista