tiistai 10. kesäkuuta 2014

PEOPLE NEED TO CHILL DOWN

Hey! 


Heräsin aamulla kamalaan päänsärkyyn ja kurkkukipuun. Olen siis sairastunut flunssaan yhden yön aikana. Kiva. 

Söin aamupalaksi mehujään ja kupillisen kuumaa finrexiä. Nyt alkaa vähän tuntumaan kurkussa paremmalta, mutta kummiskin päätä jomottaa. Tuntuu että mulla olisi taikinaa pään sisällä, haha.

Näin kipeän päivän kunniaksi kattelin vanhoja youtube videoita läpi. Olen niin iloinen siitä, että ne ovat vielä jäljellä. Repeän aina ihan kokonaan kun katson niitä. En voi uskoa että mulla on ollut ballsia laittaa tällaisia videoita nettiin - välittämättä mitä muut ajattelee. Muistan että ajattelin vain että kaikilla on sama huumori kuin minulla :D Okej, ei voi olettaa tollasta. Nyt myöhemmin kun aloitin työn tarjoilijana sain kuulla kaikilta duunifrendeiltä kommenttia näistä videoista. Kutsumanimikin töissä oli siitä lähtien romppap. Mielestäni se oli hauska juttu, oletin että kaikki ymmärtäisi että videot on kuvattu 2011, ja huumorilla. En ymmärrä miten se menee ohi joltain? No näköjään meni ohi, koska sain vielä kommentin yhdeltä duunikaverilta: "Jos olisin nähny noi videot ennen, ni sä et ois töis tääl". 

Well OKAY.. What do you want me to do? Lopettaa pitää hauskaa vain sen takia että sopisin tarjoiliaksi? Tuntea huonoa omatuntoa siitä että olen joskus tanssinut ja laulanut kavereiden kanssa photoboothin edessä 16-vuotiaana? No thanks :) 

Muistakaa olla oma itsenne<3 Vaikka se tarkoittaa sitä, että joillekkin ihmisille näytätte ihan retardeilta. Mutta meitä hauskoja ihmisiä on vain rajattu määrä, ollaan kiitollisia siitä. 

8 kommenttia:

 1. ahahahhahahahha en kestä xD mä ainakin nauroin iha kippurassa en esim ollu nähny tota mis tanssitte :Dd iha paras oikeesti ja en tajuu miten teil pysy noin hyvin pokka hahaha. ihme tosikkoja ihmiset jos ei tällasia ymmärrä EINIINtosissaan otettaviksi :D oot nii hauska. toki kaikkee ei kandee nimenomaa laittaa aina nettii ;)

  VastaaPoista
 2. :D olipa hauskoja videoita, toi meikkipostaus oli hyvä!! Mikä se oli se juttu mitä laitoit huuliin huulipunan jälkeen, tai mikä sen nimi oli tarkalleen ottaen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AVONin Lip Plumper ;-) Vieläkin BEST EVEEEER!!

   Poista
 3. Siis oliko se pomo joka sanoi että et ois siellä töissä jos ois nähny noi videot? Jos se oli vaan normi työntekijä niin eihän sillä sit ole rekryihin vaikutusvaltaa? :D ja en ymmärrä mikä vika noissa sun videoissa muka olis, ymmärtäisin jos oisit jossain hirmukännissä tai vetäisit huumeita tai kiusaisit tai puhuisit pahaa muista tms... Mutta tommosethan on vaan hauskoja videoita :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei pomo mutta se tyyppi joka mut sinne otti töihin :)

   Poista
 4. oot ihana ja super kaunis! jotenkin saman tyylisiä videoita, kuin Sara Forsbergillä! :) vähintään yhtä lahjakas olet, kuin hän. Wow!

  VastaaPoista
 5. Just tämmösten takii ootkin niin inspiroiva! Tuntuu et Suomes suurin perisynti on itsensä "nolaaminen" ja siks pitää kelaa kokoajan mitä sanoo ja tekee. :D

  VastaaPoista