keskiviikko 5. helmikuuta 2014

WEDNESDAY

Makaan sängyssä katsomassa jotain vanhaa 90's elokuvaa joissa pääosissa on kolme mun lempparinäyttelijää. Cameron Diaz, Jennifer Aniston ja Amanda Peet. Tällaiset ysärileffat saa mut aina niin hyvälle tuulelle :)

Tämä päivä on mennyt pääosin makaamiseen. En löydä jaksamista tehdä mitään vaikka ehkä asioiden tekeminen pitäisi mut virkeänä. Kokeillaan huomenna uudestaan! Mieliala on vieläkin ollut vähän sekava lauantain jälkeen. Olen siis kunnossa ja päivä spassakin helpotti vähän. Kummiskin aina öisin on vaikeaa nukkua joka johtaa siihen että olen väsynyt päivisin ja en jaksa edes syödä/juoda kunnolla. Kolme tärkeintä asiaa (ainakin mulle) että jaksaa päivisin.

No, nyt elokuva loppui ja koitan saada vähän unta. Take care 


4 kommenttia:

 1. Ysärileffat on parhaita :) ! esim. Sekaisin Marista jossa Cameron Diaz on kans pääosassa ni oon kattonu sen vaikka kuinka monta kertaa ja aina ku katon sen tuun tosi hyvälle tuulelle :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, se on myös yksi mun lemppari ysärileffoista ;)

   Poista
 2. oon aina halunnut kommata sun blogiin mutta kun yritän kännykällä niin se ei koskaan laita sitä :D no nyt kuitenkin! tässä kommentoidaan(tietokoneella) ekaa kertaa vaikka oon tätä jo parikin vuotta seurannut :)
  Luin sun lauantain postauksen ja voi apua kun itse sain kanssa tossa 3 viikkoa sitten elämäni ekan paniikkikohtauksen. Se oli ihan kamalaa ja tuli illalla kun olin menossa nukkumaan. Sen jälkeen vaan itkttetti viikko ja en uskaltanut edes hissiin astua .. Tiiän niin kuinka toi tunne vaan pilaa mielialan! sit ku miettii että se saattaa tulla vaan uudestaan niin eihitto ku menee hermo !!! Mut mulla on nyt parempi olo ja lupaan että sullekin tulee:) menee vaan vähän aikaa tottua ja toivon ettei se tuu meille kummalekkaan enää koskaan uudestaan <3 oot aivan upee henkilö ps oltiin samaan aikaan phuketis mutta ei törmätty xd! koita jaksaa tiedän kans ton että tekee hulluna töitä ja sit kaikkea muuta samalla nii stressii kerääntyy mut kyllä se siitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, ihanaa että päätit kommentoida. Tuo piristi päivääni, ja kiva kuulle että muutkin ovat käyneet saman läpi. Tai eihän se ole tietenkään kivaa mutta tulee hyvä olo kun tietää ettei tällaista tapahdu "vain minulle".

   Toivottavasti sulla oli hauskaa Phuketissa :-)

   Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista