torstai 6. helmikuuta 2014

BATHROBES

Huomenta ! 

 Tuntuu siltä että tästä päivästä tulee vähän parempi :) Ajattelin mennä töihin nyt illaksi joten saan vähän muuta mietittävää. Kävin myös läpi kameran ja löysin tällaisia kuvia joita napsin Tallinnasta. Haha, perus selfie kuvia. Pitää oikeasti parantaa mun tapoja ja alkaa kuvailemaan enemmän! Blogista tulee aina paljon kiinnostavampi kun täällä on hyvänlaatuisia kuvia. Eikö?

Peace out! Eikö olekin mauttomat kokolattiamatot? haha.. Hated them.

Niin ihana tunne kun pystyi vaan mennä suoraan huoneesta spa osastolla tässä kylpytakissa ja näissä:

Uudet bikinit Thaimaasta. En ole muuten ladannut mitään bikinikuvia thaimaasta. Siihen on aika monta syytä. Ensinnäkin olen todella epävarma kehostani juuri nyt. En inhoa sitä, oikeastaan olen aika tyytyväinen siihen koska ekaa kertaa elämässäni mulla on "tissit", ja nyt multa on aika lailla hävinnyt ne törröttävät luut rintojen välistä. Mutta tunnen itseni epävarmaksi sen takia, että en ole ikinä ollut näin suuri. Paitsi kesällä 2010, jolloin painoin 62kg. Kiloilla ei ole mitään väliä mutta yleensä painan sen 54-56. Eli eri kehoille se on erinlaista. Anyway, se oli vain väliaikaista, treenasin ihan hulluna sen jälkeen koska mulle iski paniikki että olin "lihava". LOL :D On hassua että minäkin ajattelen että oon lihava. Siis onhan mulla silmät päässä ja en näe mitään roikkuvaa läskiä missään tossa kuvassa, mutta kummiskin katon tätä kuvaa silleen että "hyi hitto, en pysty ladata tällasta kuvaa blogiin". Ehkä koska nykyään kaikilla pitää olla sixpack (ja tissit!) miten se edes on mahdollista ? Ärsyttää että jatkuvasti haluan sen "täydellisen kehon" vaikka se täydellinen keho on ihan erinlainen kun mun. Mulla on ihan sairaan leveät hartiat eikä mitään lantiota. Miten pystyisin muuttamaan esim sellaisen asian? - Well, I can't. Ainoa mitä pystyn tekemään on treenata ja pysyä terveellisenä. Pitää muistaa että meillä on vain yksi keho, ja se on meidän oma keho. Mistään ei saa ostettua uutta, joten pakko muistaa pitää huolta siitä. 

Oh, toivon että toi kävis mielessä joka kerta kun katson peiliin :P 

9 kommenttia:

 1. Mun mielestä näytät ainakin superhyvältä. Hyvältä näytit silloinkin kun olet todella laiha, mutta mun mielestä sun olemus on nyt niin paljon terveemmän näkönen että pidä toi. U go gurl! :*

  VastaaPoista
 2. Näytät erittäin hyvältä nyt, oispa mullakin samanlainen kroppa :)

  VastaaPoista
 3. ei sulla niiin leveet hartiat oo mutta koska itselläni on myös niin voin kertoa että ei se ole aina pahasta: tulee enemmän v muotoa ja lantio näyttää kapeammalta (toki sulla sitä ongelmaa ei muutenkaan ole!:D)! oot niin kaunis ja sun kroppa on just hyvä joten muista se, love yourself. ja yritä katsoo peilistä itsees jonkun muun silmin eikä niillä omilla kriittisillä silmillä :)

  VastaaPoista
 4. Sullahan on kaunis vartalo :) ainahan sitä kritisoi itseään, kun katselee peiliin.. Mutta mun mielestä ei tarvitse olla pelkkää luuta/nahkaa tai niin timmi ettei mistään saa kiinni :) uskon, että miehet tykkää luonnollisista vartaloista, jotka näyttävät terveiltä! sun juttuja on mukava lueskella, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 5. Siis mun mielestä sun vartalo näyttää terveeltä, verrattuna siihen entiseen jossa luut törrötti! Mä ainakin ottaisin sun kropan milloin vaan, ja hei! Me kaikki ollaan erilaisia vartaloineen :)

  VastaaPoista
 6. Jännä miten sulla itellä on tollaset fiilikset omaa kroppaa kohtaan.. Mä oon aina ihaillu miten hyvältä näytät! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikki ihanista kommenteista :)<3 Tarkotus ei kuitenkaan ollut että tässä kertoisin miten epätyytyvinen olen kroppaani, vaan juuri sitä että miten sekavasti voi suhtautua omaan kroppaansa. Olen nyt tajunnut tässä viime aikana että kaikilla on eri muotoiset kehot jne, ja sille ei voi mitään. Kaikki on kauniita omalla tavallaan vaikka kaikki ei näytä Victorias Secret malleilta (jotka kuvastaa sitä "täydellisyyttä"). Mutta ihanaa nähdä miten muut jaksavat kannustaa/pepata toisiaan! Keep up the good work.

  <3 /ronja

  VastaaPoista
 8. ! vaikket olekkaan enään yhtä kiinteä ja laiha kuin ennen.olet silti kaunis juuri tuollaisena :)

  VastaaPoista
 9. mä nään tossa kuvassa terveen naisen kehon! :)

  VastaaPoista