torstai 9. tammikuuta 2014

I'VE SEEN BETTER DAYS

Mulla on pari päivää ollut ihan kamalan masentunut olo. Inhoan tätä säätä yli kaiken. Olen kääntänyt asiat elämässäni ihan ylös alaisin vain sään takia. Okej, ehkä vaan syytän säätä huonosta tuulestani mutta tällaista ei ole ikinä kesäisin?? Aina talvisin vaivun masennukseen ja se ei mene pois ennen mun synttäreitä huhtikuussa.

No, syy miksi kirjotan tätä postausta on koska tänään mulla oli itseasiassa parempi päivä! Whuu, pitkästä aikaa. Kävin töissä, sieltä suoraan salille ja salilta kotiin laittamaan ruokaa. Nyt olen syönyt, käynyt suihkussa, laittautunut uudestaan ja tunnin päästä lähden taas töihin :) !

Huomenna postaan Thaikkureissun kolmannen osan. Kerron Phi Phi islandista ja sairaalareissustani :) Kurkatkaa tänne jos kiinnostaa! 

Au revoir <3

4 kommenttia:

 1. Huh oon jo pitkään ihmetellyt/ihastellut miten jaksat kahta duunia! Vaikka sulla näyttääkin olevan reilu tauko töiden välissä niin onhan se silti aika rankkaa kun ei voi vaa loppupäiväksi lösähtää sohvalle, vaan tietää että sieltä on vielä noustava töihin.. Tsemppii talveen, sentään tänä vuonna ei ole vielä tarvinnut kestää niitä hirveitä pakkasia vaan on ollut enemmänkin syksy kuin talvi :D Valo kyllä kelpaisi jo mullekin !

  http://creativemind-milla.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. lomalta paluu masennus on ihan kauheeta :D tulin joulukuussa 3 vkon Bali-reissulta takas ja suomes oli ihan kammottavan kylmä ja pimee ja ällöttävää ja sit makasin viikon mun pikku yksiössä yksinäni ja aina välillä kaverit toi mulle ruokaa ja muita selviytymistavaroita :D:D se oli ihan hirveetä, kattelin vaa kuvia reissulta mikä kidutti entistä enemmän. onneks siitä sit kuitenki suht nopee tuli taas eloon :D

  VastaaPoista
 3. Kai lähet mun kanssa uudestaa Thaikkuihin kun kukaan kaveri ei lähe ? :D

  VastaaPoista
 4. lisää thaimaa postauksiaaaaa :)

  VastaaPoista