keskiviikko 20. marraskuuta 2013

CAMERAS AND TEETHS


Päivän kohokohta: Ostin lattiamopin. Olen aika tyytyväinen nyt! Pääsen pesemään lattioita, ensimmäistä kertaa muuton jälkeen. 

En ole postaillut pariin päivään. Tässä syy: Lainasin kameran viime viikolla yhdelle tutulle ja se tippui maahan. 2500€ linssi meni rikki, mutta hän lupasi korjauttaa sen. Eilen huomasin kun yritin ottaa kuvia toisella linssillä, että sekään ei tarkenna kunnolla. Joten nyt kamera on myös huollossa. En tiedä mitä teen seuraavaa streetstyleä varten. En ole vieläkään päässyt kuvaamaan niitä ja en tiedä milloin kamera on taas kunnossa.

Nyt vasta kun kamera on korjauksessa tajusin että miten kallis se on. Googletin kaikki linssien/rungon hinnat mitä mulla on ja loppusumma menee reilusti yli 8000€. En siis todellakaan voi käyttää enään Canon 5D kameraani ihan vain blogi/vapaa-ajan käyttöön. En tiedä mitä tekisin jos kamera menisi rikki kun itse käytän sitä. Mulla ei todellakaan ole varaa ostaa uusia tarvikkeita/korjauttaa.

Olen itse saanut valokuvaus-setin valmistujaislahjaksi iskältä. Setti on hänen vanha, sillä hän on itse aikoinaan valokuvannut/ohjannut/tuottanut elokuvia.

Nyt hankkeessa on siis suht hyvä mini-järkkäri. Mulla on ittelläni vielä Canon 1000D, mutta se on niin huono että itkettää ajatus edes käyttää sitä. Pitää vain katsoa milloin mulla olisi aikaa laittaa rahaa sellaiseen. Ensimmäisenä listallahan tulee Thaimaan matka, johon on enään jäljellä 25 päivää! Matka on maksettu mutta haluan elää siellä kuin kuningas (haha) joten pakko varata rahaa mukaan.

Toisena ostoslistalla on uudet hampaat. Mulla on ensimmäinen hammaslääkäri aika varattuna maanantaille. Olen niin innoissani että voisin kiljua! Vihdoin olen askelta lähempänä kaunista hymyä :)!
Olen niin väsynyt kuulla ihmisiltä kommenttia kuten "oletko joskus kokellut laittaa kolikkoa tosta sun hampaiden välistä". Ja kun olen kertonut ihmisille korjauttavani hampaani olen saanut reaktion "Mitääääh? Sullahan on niin persoonalliset ja kivat hampaat?". Mutta en ole kuullut tuota keneltäkään jolla olisi samanlaiset hampaat kuin minulla. Kaikilla on ollut suorat hampaat jotka ovat yhdessä.

Ei, en saa kolikkoa hampaitten välistä.. :D

Tässä kuva photoshopatuista hampaista! 

Toivon niin paljon että päästään jo aloittelemaan prokkista niin pian kuin mahdollista. Mulla on kasvamassa viisaudenhampaat tuolta takaa ja toivon että ne ei hidastaisi tätä! Hampaisiin tulee joko raudat tai laminaatit.

Nyt aion pestä lattiota täällä kotona, ihanaa iltaa :) <3
4 kommenttia:

 1. Ronja harkitse vielä tuota hammasasiaa!! Mulla sama juttu ja korjaaminen kyllä kaduttaa... Hammaslääkäri sanoi, että raudat harvemmin tuovat pysyvää tulosta ja sitten ne helv*tin laminaatit, joilla päätettiin olma ongelmani ratkaista.. Mun omat etuhampaat hiottiin tosi pieniksi että sen laminaatin saa kiinnitettyä ja arvaappa vaan minkä kokoiset ne hampaat tällä hetkellä on, kun laminaatit on irronnut kolme kertaa ja joka kerta lähtee omaa hammasta vähän lisää....siinä joutuu kyllä ikävään ja KALLIISEEN kierteeseen..toki hyvällä tuurilla ne pysyy tosi kauan! Ja ei, en käynyt missään valehammaslääkärin vastaanotolla vaan ihan yksityisellä :D

  VastaaPoista
 2. mä oon koko ikäni haaveillut hammasraosta.... mulla on pieni mut haluisin isomman ja siks tungen sinne aina välillä jotain tavaroita niin se venyy hetkeksi :D haha

  VastaaPoista
 3. Ei älä missään nimessä korjauta! Olen aina haaveillut hammasraosta, ja tekee mun mielestä sun koko ilmeestä persoonallisen. Joskus näin jopa unta, että kolautin hampaat ja sain itselleni hammasraon - melkein itkin kun heräsin ja tajusin että se ei ollutkaan totta :( Harkitse vielä!

  VastaaPoista
 4. Argh voi että se on just ärsyttävää kun nämä joilla on täydelliset suorat hampaat lässyttää aina tuota. Tuskin olisivat sitä mieltä enää, jos heillä itsellään olisi "huonot" hampaat..

  VastaaPoista