keskiviikko 20. marraskuuta 2013

TIPS?

Kysyisin teiltä lukijoilta jos teillä on jotain hyviä matkavinkkejä mulle ja Redulle! Ollaan siis menossa Thaimaan Phukettiin (valmismatka Tjäreborgilta, kyllä lentokenttäkuljetukset ja kaikki haha). Majottaudutaan johonkin sekundahotelliin Karon ja Katabeachin väliin :-) Ollaan vähän lähempänä Katabeachia. Mutta siis, kumpikaan meistä ei ole käynyt Thaimaassa ennen. En tiedä mitä odottaa paitsi turistihelvettiä. Mutta ne ovat myös ihan kivoja. Kriteerit meidän matkalle oli aurinko,meri ja lämpö.

Onko kukaan teistä käynyt siellä? Onko teillä hyviä vinkkejä? Hyviä rantoja, retkiä, shoppailua, ravintoloita yms. 

Otan mielelläni vastaan kaikenlaisia vinkkejä :-) !

Skootterin kyydissä Kroatiassa. Minä ja Redu HFW:ssä :)

4 kommenttia:

 1. Kannattaa ehdottomasti kävästä kauppakeskus Jungceylon:issa joka sijaitsee Patong beachilla :-) sieltä löytyy vaikka mitä kivaa osteltavaa!

  VastaaPoista
 2. ja iha phuketin keskustan ostoskeskuksessa Central Festival! siellä ei oo ns mitää feikki tuotteista vaan ihan aitoja laadukkaita tuotteita ja moniakuuluisia merkkejä kuten calvin klein. mutta nekin on siellä vähä edullisempia kui suomessa! ja ja ihan kata beachiltä (melkein karonin ja katan välistä) löytyy ravintola ja mini golffaus paikka Dino bar! kannattaa mennä minigolffaa se o tosi hieno! ja similanin saarilllakin kandee käyä snorklailee :)

  VastaaPoista
 3. Oon kaks kertaa käyny Thaikuissa ja majottunu kans just tohon Karonin ja Katan väliin. Yks mikä oli mun lemppari oli auringonlaskun aikaan istahtaa Katan rannalle jonne tuotiin matalia pöytiä, pystytettiin grilli ja laitettiin musiikkia soimaan. Katalla on myös rannan päässä yks kiva reggae tyyppinen baari joka on rakennettu ison puun ympärille. Sit teijän kannattaa mennä bigbuddhaa kattomaan (mielettömät näköalat!) ja lähteä snorklaamaan ja vaikka samalla katsomaan Phiphiit :) Älkää sortuko tjäreborgin tarjoamiin retkiin vaa menkää rohkeasti paikallisiin kojuihin. Samat retket kaksi kertaa halvemmalla, mutta ovat englanniksi.

  Dino bar oli kyllä hauska ja kaiken lisäks sieltä sai hyviä drinksuja ;)

  VastaaPoista
 4. joo kandee just niiltä paikallisiltä retki kojuilta käyä neuvottelee retket! ne oli tosi hyviä ja yllättävää kyllä tosi luotettavia ja tasokkaita :)!

  VastaaPoista