torstai 5. syyskuuta 2013

BLOGEJA JOITA LUEN


Joku pyysi minua vähän aikaa sitten kertomaan mitä blogeja luen itse. Niitähän on niin monia että jos on aikaa saatan selata läpi yli 20 blogia. Mutta ehdottomat joita luen joka päivä (olen koukussa) ovat seuraavat:


Juennifer / Dani / Kenza

Rakastan näitä blogeja koska ne ovat kaikki niin erinlaisia. Jennifer Green - Juennifer blogin kirjoittaja on niin hauska mutta välillä tulee todella syvällisiä tekstejä että on oikein itkettänyt. Hän on ruotsalainen ja opiskelee (opiskeli?) italiassa muotia. Tästä blogista saa niin hyviä vinkkejä treeniin ja ruokavalioon myös.

Dani on ollut toinen suosikkibloggaajani jo pitkään. Niin coolin tuntuinen henkilö ja niin kaunis. Blogista löydät tekstejä tärkeistä aiheista ja myös paljon ruokavalioon liittyvää.

Kenzan blogia olen jo lukenut iät ja ajat, enkä vain voi lopettaa vaikka se on yksi tylsimmistä blogeista :P !Kun tulee suomalaisiin blogeihin.. Ajattelen sen näin: jos haluan lukea muodista niin tietenkin luen jonkun New Yorkilaisen mallin blogia tai vastaavaa. Suomalaiset muotiblogit on vähän turhia mielestäni koska ne on ihan samanlaisia kuin ruotsalaiset tai amerikkalaiset paitsi vähän myöhässä. Toivottavasti kukaan ei ota itseensä tästä mutta niin se vain on. Haluaisin lukea jotain uutta ja "suomalaista". Jotain mihin ruotsi tai amerikka ei pysty. Haluaisin lisää tunnetta blogeihin! Tähän mennessä en ole vielä löytänyt yhtäkään suomalaista blogia joka on saanut mut yhtä lumoilleen kuin esim. juennifer tai dani.

Mutta tietenkin luen suomalaisten blogeja. Haluan tottakai tietää "whats going on" suomen blogi-maailmassa! Myönnän että en tiennyt melkeen yhtäkään suomalaista blogia ennenkuin mut valittiin cosmopolitanin kuukauden tähtibloggaajaksi.  Musta jotenkin tuntui että kaikki tiesi jonkun ja olin itse ihan hämillään. Keväällä aloin saada kutsuja blogitapahtumiin ja silloin vasta tajusin että suomessakin on bloggaajia.

Mutta siis, että jaksan joka päivä klikata johonkin blogiin niin haluan tietää siitä ihmisestä "kaiken". Haluan tietää mistä hän on, mitä hän tekee, onko hänellä poika/tyttökaveri - jos on, niin minkä näköinen etc. Mutta tällaiset asiat pitää mut kiinnostuneena. Jos vaan näen jonkun kivan blogin, jossa on kivoja asuja niin unohdan sen helposti ellei se ole Sofis Snapshots tai Angelica Blick ;)

Ja nyt mun kysymykseen teille: Kommentoikaa, sillä haluaisin mielelläni uutta luettavaa! Voitte vaikka mainostaa omaa blogianne jos teille ei tule mieleen muita.

7 kommenttia:

 1. Elämää Venlan silmin (fitfashion)
  she moves in her own way
  Xenias day
  Annika O
  Julia Toivola

  Siinä nyt muutamia lemppareita joita tulee luskeltua. + sun blogi! Sun blogi on jotenki ihanan erilainen, ei ole tullut vielä vastaan samanlaista :)

  Nea

  VastaaPoista
 2. http://tuvamalmo.blogg.se/
  http://glossfashion.com/kajsasven/

  http://newlife-jnn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Fanny Lyckman http://imnext.se/fannylyckman/
  Martine Egeland http://explode.blogg.no/
  nää kaks kaunista tyttöä on mun ihan lemppareita!!

  VastaaPoista
 4. Oma blogi (media-assistentti jonka blogissa on valokuvausta, tekemiäni videoita, vanhoja kameroita, graafisen suunnittelun opiskelua..): http://creativemind-milla.blogspot.com/

  Ja sitten pari blogia mitä luen ja mistä inspiroidun (tän sun blogin lisäksi): http://www.mikkoputtonen.com/, http://timerunaway.blogspot.com/, http://laurainka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. http://wwwdreamingisbelieving.blogspot.fi
  http://crushonfash-style.blogspot.fi
  http://annika-o.indiedays.com ja annikan siskon saran blogi http://saralovesy.blogspot.fi
  http://andshegrewup.blogspot.fi
  http://onesteptoourlives.blogspot.fi
  http://inthespotlightofstyle.blogspot.fi
  http://jonnamaista.costume.fi
  http://hakunamatatalife.blogspot.fi
  http://s-kloset.blogspot.fi

  Sun blogi tottakai kuuluu joukkoon!! mutta siinä on nyt ne mun lempparit. En tiiä luetko nuorempien blogeja kauheesti, mut laitoin nekin sinne kuitenkin :)

  VastaaPoista
 6. http://ellataimi.blogspot.fi/

  Ihan mun lemppariblogi! Joka nimenomaan erottuu suomalaisten blogien massasta, hienoja kuvia ja aitoja juttuja ja ajatuksia ja Ellan kirjoitustyylille voi antaa viis tähteä!

  VastaaPoista
 7. Ainoat suomalaiset blogit joita luen : www.wouldikissyou.blogspot.com ja estaesunavida.blogspot.fi
  Niin ja tietysti sun blogia luen myös :D

  VastaaPoista