perjantai 23. elokuuta 2013

FOREVER CRAVINGS

Kokosin alle muutamia juttuja joita "cravaan" (sana suomeksi??) päivittäin. Yleensä mulla muuttuu himot aina eri juttuihin mutta nää jostain syystä pysyy aina. 

Mulla on todella alhainen verenpaine. Tuntuu siltä kun pyörtyisin joka kerta kun nousen ylös. Mutta olen tottunut siihen ja mielestäni on normaalia tuntea itsensä pyörtyväiseksi kokoajan. Välillä mulle tulee pahoinvointiä tästä (ei ihme) ja ainoa asia joka auttaa siihen on joku todella suolainen ruoka/snacksi. Silloin tekee aina mieli sinihomejuustoa tai oliiveja. Tää himo tulee ainakin kerran päivässä. Mietin tässä yksi päivä että mulla voisi aina olla pieni purkki oliiveja mukana laukussa, haha. 

Syön pähkinävoita kaiken kanssa. Suklaan, riisikakkujen, hedelmien ja voileivän päällä. Just. Can't. Get. Enough. Ihanan fudgea ja suolaista :)

Mun tekee aina mieli kahvia. Paitsi kun olen tulossa kipeäksi. Ja niin huomaan yleensä sen olenko tulossa kipeäksi. Kipeänä en myöskään pysty juomaan kahvia. Mutta rakastan kaikkia kahveja latté & cappuccino (the best), espresso, americano, perus paulig suodatinkahvi... Kaikki käy  !

Onko teillä mitään erikoisia cravingseja? Tai löytyykö listalta mitään samoja cravingseja?

8 kommenttia:

 1. Oliivit on kyllä pure love <3

  Nea

  VastaaPoista
 2. Kuivatut luumut! Ihan täydellisiä...
  Mulla on muuten ihan sama ton alhaisen verenpaineen kanssa, pyörryttävä olo on enemmänkin sellanen normaali olotila :-D Hyvä vinkki toi suolaisen syöminen! Salmiakki on kuulemma kans mikä tepsii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon kokeillut itse tota salmiakkia mutta omalla kohdalla se on ihan liian makeeta :P Pitää olla jotain toooodellla suolaista!

   Poista
 3. pähkinävoi on munkin himo! oon maistattanut sitä monesti mun kavereilla mutta kukaan ei oo tähän mennessä vielä rakastunut siihen niinkun minä :D

  VastaaPoista