torstai 22. elokuuta 2013

ARVONTA

Nyt teillä on mahdollisuus voittaa liput Urban Fashion Showhun ja Partyihin jotka starttaavat Helsinki Fashion Weekendin! Järjestäjina Cosmopolitan ja tuttu Paparazzi! Lippujen arvo 10-15€. 

Kilpailussa olet mukana kun kirjoitat tähän postaukseen nimesi ja miksi sinun tulisi voittaa. Muistakaa liittä e-mail osoitteenne, niin voin ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti! Huom! Tapahtuma on K-18. 

Arvon voittajan jo huomenna. Good luck  ♥ :) 

8 kommenttia:

 1. Oisin osallistunu heti, jos vaan ois ollu perjantaina :( Harmi

  VastaaPoista
 2. Haluaisin niin paljon viedä yhden kaverini sinne, joka on intohimoinen muodin seuraaja ja puhunut näistä Helsingin Fashion Weekendeistä koko ajan. Hän vain ei saanut lippuja kun ne oli varattu loppuun. Hän ilahtuisi ikihyväksi jos veisin hänet yllätykseksi sinne! :) Itsekin kyllä haluaisin niin paljon, mutta en seuraa muotia yhtä intohimoisesti kuin hän :)

  Milja Uusikumpu
  muusikumpu@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Suurin syy miks mä haluaisin päästä tonne on, että en oo ikinä nähnyt livenä kunnon muotinäytöstä!! Nii, ja tää tapahtuma piristäis vähän tän hyytävän kylmän loppukesän keskellä, jos tätä voi enää kesäksi kutsua, helvete. Ja sopivasti perjantain koulupäivä on peruttu, joten tosta on hyvä lähtä jatkamaan jonnekki drinkille tai parille ;)

  Maria Pentikäinen
  maria.pentikainen@gmail.com

  ps. ja ihan näin btw, miten sä hoidat sun tatuointia? Mä nimittäin itsekkin otin muutama päivä sitten tatuoinnin, mutta otin sen ulkomailla, ja ko. tatuoia ei antanut kovin selviä englannin kielisiä ohjeita tatuoinnin hoitoon :D

  VastaaPoista
 4. En oo ikinä ollut vastaavassa tapahtumassa. Itse asiassa, en oo koko kesänä ehtinyt oikein minnekkään kivaan tapahtumaan kun oon ollu töissä.. Olisi mielenkiintosta päästä seuraamaan jotain tämmöstä. :)

  Eveliina Nyroos
  eveliinanyroos@me.com

  VastaaPoista
 5. En oo koskaan nähny livenä muotinäytöstä, ja oon jo pitkän aikaa halunnut sellaiseen päästä ! Ja parhaan ystäväni kanssa tietysti tuonne menisin mielelläni, pieni irtiotto arjen työrumbasta tekis enemmän ku hyvää meille kummallekin. :)

  Henna Valonen
  henduu_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Oi! En yleensä osallistu blogi-kilpailuihin mutta tähän on kyllä pakko!

  Oltiin ystävän kanssa vähän aikaa sitten innoisamme ostamassa lippuja juuri tähän kyseiseen tapahtumaan ja olimme todenneet että ajoitus tapahtumalle oli aivan täydellistä sillä ystäväni ehtisi juuri täyttää 18 ennen sitä. Mutta eihän me sitten onnistunut niitä lippuja saamaan kun meille selvisi että tapahtuma on loppuunvarattu. Nyt kirpaisee sydämmestä hieman joka kerta kun avaan kalenterin ja katson ensi viikon torstain kohdalle, olin innoisani siihen kirjoittanut Cosmopolitan Urban Fashion Day isoin ja värikkäin kirjaimin.

  Jos nyt voittaisin liput Cosmon muotitapahtumaan en kertoisi asiasta heti ystävälleni. Olisi aivan mahtava päästää yllättämään hänet! En usko että hän vosi saada parempaa syntymäpäivälahjaa! Ja olen satavarama siitä että ilta olisi meille molemmille ikimuistoinen.

  Ida Ginman
  idaawe@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Oon koko kesän tehnyt töitä ja ei ole oikein ollut aikaa itselle... Tapahtuma osuisi just mun vapaapäivälle! kerrankin! :-) toivottavasti onni suosii!
  saaratenhola@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Täytän parin päivän päästä 18 ja en älynnyt että olen jo täyttänyt vuotta kun näin mainoksen aikaisemmin. Olisi tosi, tosi, tooosi kivaa päästä tonne kaverin kanssa ja viettää synttäreitäni! Se olisi täydellinen synttärilahja itselleni ja mahtava tapa päättää kesän. Toivottavasti onni suosii!

  fanny.boll@hotmail.com

  VastaaPoista