lauantai 3. marraskuuta 2012

Work work work

Auuuuuuuts. Mun peppuun sattuu niin paljon. Tein eilen peppu&käsi sarjat salilla. Tein kaikki ne treenit mitä mun "personal trainer" Danne oli silloin aikoinaan opettanut. Silloin kun treenasin hullun lailla. Mother of goooood. Aina kun pitää nousta tai istua niin sattuu niin paljon että on pakko irvistää naamaa. Haha, tosi kiva! Eilen olin nopeasti käymässä yhdissä halloween juhlissa jonka jälkeen menin töihin. Siellä oli ihan hauskaa. Sitä kun kattelee känniläisiä ihan selvinpäin opettaa niin paljon.. Töiden jälkeen menin poikaystäväni luokse, nukahdin heti. Olin niin väsynyt! Ja tänään kun tulin kotiin söin vähän ja menin sänkyyn makaamaan ja nukahdin. Heräsin vasta puolituntia sitten. Mun piti siivota, käydä lenkillä ja opiskella espanjaa tänään. Boo! Kahden tunnin päästä alkaa taas duuni. <333333 Rakastan elämää.

Minä vuosi sitten. Huomenna tulee November 2011 postaus joten käykää täällä kurkkailemassa silloin ;) 

13 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. millon oot alkanu seurustella? :o

  VastaaPoista
 3. well whooos the lucky one??? kuvia!!!:))))

  VastaaPoista
 4. Siis ootko parisuhteessa?? Onnea jos näin on :)!

  VastaaPoista
 5. Oottepas te uteliaita lukijoita ;)

  VastaaPoista
 6. no on uteliaita lukiota ku ekaa kertaa kerrot että sulla on poikaystävä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huoh.. Ei se nyt niin kiinnostavaa voi olla :D

   Ronja parisuhteesta ei kannata ruveta blogissa kertomaan yhtään mitään, menee maku, jos alkais hössöttää koko ajan poiaystävästäs ja kaikesta siitä mitä teette WHO CARES!?

   Poista
 7. Saisko tota sun hullua saliohjelmaa kans tänne blogii? tulis todella tarpeeseen...:D!!

  VastaaPoista
 8. vooi onks sul poikaystävä? kauan ootte ollu yhessä? ei oo pakko kertoo jos et haluu, kuhan kysyyin :) ja joo hei tost hullust saliohjelmast ois kiva tietää enemmänkin :p

  VastaaPoista
 9. Voisitko laittaa sali-/treeniohjelmia tänne mitä olet itse tehnyt? Tarvetta olisi myös ohjeille kotitreenaamiseen. Jos jaksat niin voisit tehdä vaikka videon niistä!

  VastaaPoista
 10. Voisin yrittää saada kasaan jonkun treeni postauksen, tiedän että niistä olisi teille hyötyä koska itsekin olin ihan pihalla mitä tehdä salilla ennenkuin sain ne ohjeet ! :)

  VastaaPoista