perjantai 2. marraskuuta 2012

Perjantai

Olin kirjoittamassa tähän että jee vihdoin perjantai mutta muistin että en ole sittenkään yhtään sitä mieltä. Okej on kiva kun on viikonloppu, saa nukkua pitkään mutta nyt mulla on taas töitä. Eli oikeeta työtä ei työharjottelua. Tänään oon lippumyyjänä Amarillossa. Jos näette mut siellä niin olkaa kilttejä. Ja huomenna oon taas savoyssa aulaemäntänä. Aulaemäntänä mun tehtäviin kuuluu tervehtiä asiakkaita ja ottaa heiltä takki, pitää huolta vessojen siisteydestä ja kun asiakkaat lähtevät laitan takin heille päälle, tilaan taksin ja avaan hissinoven. Eli aika helppoa työtä :) Ainoa haastava juttu siinä on että mun pitää seistä koroissa 6h. En tiedä kiinnostiko ketään teitä toi mitä mun työhön kuuluu mutta saan aina jotain kysymyksiä siitä niin ajattelin nyt postauksessa vastata! Tänään oli tosi lyhyt päivä paparazzilla koska on perjantai ja huomenna pyhäpäivä. Ehdin myös käydä lounaalla Marcoksen kanssa, se oli varannut pöydän Zen sushista. Oli niin hyvää ! namnam. Oon ihan taivaissa aina lounastauoilla koska saan syödä niin hyvää ruokaa :P haha. Nyt juon kahvia kotona ja sen jälkeen salille! Tuntuu niin ihanalta päästä taas treenaamaan, ette voi tajuta mun ilon määrää<3

Coffee <3

Ranskalainen manikyyri :) 


Ja ainiin! Kiitos tosi paljon kaikille teidän kivoista kommenteista tohon videopostaukseen. Voisin alkaa tekemään niitä lisää jos tykkäätte niistä? :) Sanokaa vaan niin pistän kameran pyörimään useamminki, hah!

6 kommenttia:

 1. Tee vaan useemminki niitä videopostauksia! Ne on tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 2. Todellakin lisää videoita. On myös kiva kuulla sun työstä. Mitä kautta hait sinne ja kerro siis lisää :)

  VastaaPoista
 3. lisää videoita! oot aina niin ihana :)

  VastaaPoista
 4. muuten tosi kivoja mutta mun koneessa on tosi huono ääni niin välillä kuuluu pelkkää muminaa :D tekisit mielummi vaikka oikeella kameralla ;)

  VastaaPoista
 5. lisää videoita vaan :) tosi kiva että osaat olla oma ittes niissä!

  VastaaPoista
 6. more videoooos! :) sua on nii kiva kuunnella ja oot nii nätti ja kaikkee, hihi :)

  VastaaPoista