sunnuntai 29. marraskuuta 2015

PIKKUJOULUT

Toivottavasti teillä on ollut kiva sunnuntai! Täällä meillä me herättiin kavereiden kanssa ansaittuihin oloihin. Eilen lähdin töiden jälkeen vielä ulos pyörähtämään mutta ilta venyikin aika pitkäksi. Perjantaina meillä oli vielä luokan kanssa pikkujoulut. Eli kaksi päivää peräkkäin olen ollut ulkona ja sen kyllä tuntee. Huh! Oliko joku teistä viettämässä pikkujouluja tänä viikonloppuna? :)

Perjantaina menin töiden jälkeen stockalle ostamaan jotain pientä naposteltavaa iltaa varten. Olin niin puhki ja päässä ei liikkunut mikään joten ostin oliiveja ja glögiä, haha. Sain niistä kuitenkin loihdittua kivan näköiset tarjoilut. Kotoa löytyi vielä manteleita, jotka paistoin kanelin ja hunajan kanssa. Niistä tuli niin hyviä!!

Mantelit näkyvät tässä kuvassa! Super helppoa ja hyvää :) Marmorialusta on antiikkia, kultainen kori on Tigerista, tuikkukupit Iittalan ja lasit löysin kierrätyskeskuksesta. 

Kuvassa näkyy mun uusi mekko jonka sain viime viikolla. Näytän vielä paremman kuvan myöhemmin. Se on niin kiva! Ja ihan täydellinen joulusesonkia ajatellen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti