torstai 26. marraskuuta 2015

LINK YOUR BLOG!!

Huomenta! 

Miten ärsyttävä aamu minulle onkaan suotu tänä harmaana päivänä. Aion kuitenkin olla valittamatta ja kysyä teiltä kuulumisia ja voitteko linkata lempibloginne tähän postaukseen? Jos oma bloginne on lempibloginne niin linkatkaa se ihmeessä tänne! Haluan kovasti jotain uutta luettavaa.

Tässä muutama joita käyn selailemassa useimmiten. En päivittäin mutta kerran viikossa. Mun mielestä on kivaa kun on paljon luettavaa yhdellä kerralla!


Annika O. (FIN)
Voe (NO)

Sitten luen aika paljon muitakin mutta niihin eksyn yleensä instagramin kautta jos ne on mainostanut jotain postausta erikseen.. Kommentoikaa! xx

Nyt lähden tekemään yhden valokuvauskeikan ja sen jälkeen työharjoitteluun. 5 kommenttia:

 1. Haha en nyt sanois, että mun oma blogi on mun lemppari blogi (:D), mutta toki sitä on aina kiva "mainostaa" tällasissa postauksissa - uudet lukijat on aina tervetulleita! :) Mä kirjoittelen hyvinvoinnista ja liikunnasta. Siihen sivuun ujutan muotia ja kauneutta :)

  www.trainingdrama.fitfashion.fi

  VastaaPoista
 2. Lemppariblogini sinun jälkeen ovat egoinas.se (ruotsi) ja diabetsmannen.se (ruotsi). Egoinas on varmasti (?) sinulle tuttu mutta diabetesmannen ei ehkä vaikka tunnettu sekin on :) omaa blogia minulla ei ole.

  VastaaPoista
 3. Rebeccan blogi (http://www.rebeccayeboah.com/) on tällä hetkellä yksi lemppareistani! Ei tosin postaa niin usein, mutta on kivan erilainen. Toinen on Juuson valokuvausblogi (http://rockinwithpix.blogspot.co.nz/), jossa on ihan upeita kuvia!
  Oman valokuvausbloginkin voisin tähän linkata: http://sandratoom.blogspot.co.nz/

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Multakin löytyy blogi jos haluat käydä kurkkaamassa! (: Lähinnä kirjottelen mun elämästä täällä Lontoossa.

  http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista